pskoda je napisal/-a: Nekej sem celo bral zdaj ne vem ali je res ali ne če pri avtu med delovanjem odklopiš aku skuriš računalnik.
kemykos je napisal/-a:No ker sem danes sesal avto, sem ga probal 3 krat vžgat in ugasnit. Včeraj zato zanalašč nisem priklopil celice ker sem bral komentarje, kljub temu da je danes lep sonček. No in....po tem, ko sem 3 krat zalaufal avto se je prižgala lučka za akumulator. Saj sem sam točno vedel kaj bo in dejansko, mi je vseeno, če me poslušate ali pač ne.
kemykos je napisal/-a:Glede tiste kurjenje elektronike, haha če avto odkleneš, meni na p. 207, 10 krat blinknejo vsi 4je žmigavci. To so 4 luči po 40W + 5 motorčkov za odklepanje vrat + kontakt, ki prižge radio, ventilacijo in še bremzo stisnem (stop luč). V tem procesu že moj akku. zgubi 10% moči, ker je star že 7 let. Kar je ostane je ravno prav za vžig motorja.
kemykos je napisal/-a:In še na temo direktorja, ki si mora vrtat luknje v koleno. Mislim, pa kaj ste vi abnormalno znoreli s tem denarjem al kaj?? Sej zato pa ste nekateri take propalice, ker z dnarjem res ne znate oziroma, ko ga mate razmetavate in se hvalite, potem pa gremo konzerve jest pa delat v tujino ne, ker tam je pa res vse 100X če ne 100000x boljše. Človek, kot sem povedal ima 3 avtohiše kjer prodaja avtomobile in od tega 2 tudi servisirajo renault, citroen, peugeot in tudi vse ostale avte, ker ima najcenejše servise daleč na okrog. Tudi zato ima zaposlenih skoraj 20 ljudi. Njemu ne pomeni dnar res popolnoma nič. Popoldan, ko ima čas še kaj v vinogradu postori, da mu ni dolgčas. Človek si je, kar ima trdo nagaral in ti povem, da če celo življenje delaš, si niti predstavljaš dneva ne, brez da bi nekaj delal oziroma ti na pamet ne pride, da bi lenaro. Če si pa lenščina od malega in če te starši niso naučili, da je treba pri vsaki stvari šparat, pol si ste si so pa res sami krivi. Vprašaj kirga direktorja, ki si je sam naredo firmo al pa enga s.p-ja ki je sam ustvaril kar ima. Tistim, ki jim vse v naročje pade res ne znajo niti z denarjem niti z firmo niti z ljudmi in na koncu propadejo, kar je čisto pravična kazen.
No za oster komentar se opravičujem, ampak me res razjezi ta egoističen bolan narod, ki vidi samo denar in premoženje.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov