surfer je napisal/-a:Kaj pa pomeni to da mi je danes avto vzgal brez problema
nebivedu je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:bosh silver, ma velik kratkostičnega toka, kar je pomembno, sploh če je še kej akustike.
Bosch silver je zanič prej kot v 4ih letih normalne uporabe. Če hočeš veliko kratkostičnega toka in dober akumulator je to vse prej kaj drugega kot pa bosch. Sem ga imel v terencu, pa je shodu ob orenk mrazu lansko leto, bil je pa star samo 3 leta. Na splošno so stvari z imenom bosch zadnje čase zelo slabe kvalitete(od jermenov, pump do akumulatorjev)
reber je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:bosh silver, ma velik kratkostičnega toka, kar je pomembno, sploh če je še kej akustike.
Bosch silver je zanič prej kot v 4ih letih normalne uporabe. Če hočeš veliko kratkostičnega toka in dober akumulator je to vse prej kaj drugega kot pa bosch. Sem ga imel v terencu, pa je shodu ob orenk mrazu lansko leto, bil je pa star samo 3 leta. Na splošno so stvari z imenom bosch zadnje čase zelo slabe kvalitete(od jermenov, pump do akumulatorjev)
Ne kvasi neumnosti nebivedu, bosch silver je odličen akumulator, sam ga imam že več kot 6 let, je bil najprej v enem avtu, sedaj je pa že v drugem. Avto zamenjal, akumulator ostal ... :P
Mogoče so se pa res pokvarili pri boschu, teh informacij in izkušenj pa jaz nimam. Lahko si imel smolo ... ali pa imam jaz srečo.
matey18 je napisal/-a:Da malo obudim temo. V poplavi akumulatorjev ki so na voljo na netu me zanima katerega vzet? Trenutno imam notri 8 let staro toplo 50Ah ki pa se počasi poslavlja. Imam tudi 2 ojačevalca tako da potrebujem takega z čim več kratkostičnega toka. Akumulator gre v punto 1.3 Mjet in večji kot je ta topla mislim da ne bo šel notr (Dolžina : 207 mm Širina :175 mm) ker je v plastični škatli in obdan z varovalkami, sireno itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov