Lp. Imam audi a6 1.9 tdi 2001. Zadnjič sem po začudi naredil briljantno stvar ki se je kasneje izkazalo za totalno bedasto

Da prvo omenim da imam težave z mikrostikali... (avto mi ni zaznal odprtih vrat, se tudi sam zaklepal...)
Namreč proti koncu službe, zvečer sem avto lepo odklenil na centralno, avto zagnal, da se mi je avto ogrel in z drugimi ključi zaklenil ročno na ključavnico kajti centralno na drugem ključu takrat ne prime ko avto recimo lavfa... (to sem naredil prvič ker prej niti pomislil nisem na kaj takega). Avto sem normalno odklenil na kljucavnici ter se v toplem avtu odpeljal domu

Vse lepo in prav ko pridem domu ugotovim da centralno ne dela... Zjutraj sem hotel peljati tamalo v šolo ampak sem lahko odklenil samo voznikova vrata druga vrata nisem uspel odkleniti zaradi varnostnega sistema (če zakleneš z ključem ne moreš od znotraj odpreti vrat se pravi kljuka ali notranje centralno). Po odklopu akumolatorja mi je končno uspelo odkleniti druga vrata ampak šele takrat jih lahko odklenem, ko dam avto v kontakt. Notranje centralno mi dela samo na zaklep in ne dela odklepa ko pa dam v kontakt se mi včasih odklenjo vsa 4 vrata same (se pravi centralno) včasih pa samo tako da odprem z kljuko... Zanima me če kdo pozna podoben primer ali vsaj ve če bi bilo popravilo zelo drago...