tko kokr so že ostali povedal,štarter dol in krtačke zamenat,spotoma se avtomat pregledat(zna tud kdaj zastekat) in to je to ..tud dol ga dobit ni nek problem,usaj men ga ni predstavlu ..
Ali pa avto zapeljat do enega avtoelektričarja, pa ga bo odmontiral, popravil in montiral nazaj. Priporočam tipa na Vrhniki (ki se piše na T), več se bo pa tisti ki rabi že potrudil in ga našel.
schoolhater je napisal/-a:ja cinšpula je zanč a kdo ke bi jo loh rabljeno dubu pa pocen da nam zdj dau 16o € za novo
Če pride za 5-tko vžigalna tuljava-cinšpula na herklesu 160€ pol pa sem jaz papež. Pride 37€ koliko sem jaz gledo. 160e pride mogoče original na renaulto
da ne odpiram nove teme.. meni pa avto normalno vžge in dela nekaj časa brez problema.... potem pa kar naekrat... kot bi ne vem zaprl bencin... vzel iskro začen crkovat in crkne.... potem počakaš 15-20 minut in avto vžge normalno in deluje kot ni bilo nič..... kaj bi to lahko bilo
Bi si kar tole temo sposodil, ker se mi zdi nesmiselno odpirati novo za eno hitro vprašanje. Kateri akumulator kupiti za R5? Ne vidim več oznak, ker so se zbrisale, tako da ne vem katerega izbrati. Fora pa je, da bom avto imel le še do maja (tehnični), ker je preveč rjav. Tako da se mi nekako ne splača kupovati novega. Hvala za odgovore.