Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Tomaz26
Nov uporabnik

Kakšen dober mehanik v Mariboru

Napisal/-a Tomaz26 To apr 14, 2015 12:49 pm

Pozdravljeni,

zanima me, če pozna kdo kakšnega dobrega mehanika v Mariboru. Potekla mi je garancija in v nadaljne svojega Cliota 1.2 TCE ne mislim vozit več na pooblaščenca. Glede na to, da delam z avtom letno samo 3000 km so zdaj namreč fiksni stroški višji kot variabilni... Rad bi koga, ki je dober in poceni(haha) in ki nudi možnost, da sam kupiš olje in mu ga prineseš. Na netu npr. dobim 4l Elf Evolution SXR 900 za 25 EUR, filter olja 6 EUR in to je to. Koliko bi naj v takem primeru stala menjava olja, torej samo delo?

Trenutno avto nekaj cvili spredaj desno, prevsem v desnih ovinkih če vozim počasi. Ne vem ali so krive bremze ali kaj druga, torej bi moral mehanik še malo preverit stanje pri kolesih.

Se priporočam za kakšno telefonsko številko, mail, karkoli.

hvala in lep dan

Tomaž

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Re: Kakšen dober mehanik v Mariboru

Napisal/-a MBtouran To apr 14, 2015 9:58 pm

Ves material lahko neses na pooblascenca, kjer ti zadevo menjajo in racunajo zgolj delo. Po moje je to dobra alternativa

Tomaz26
Nov uporabnik

Napisal/-a Tomaz26 Sr apr 15, 2015 7:33 am

MBtouran je napisal/-a:Ves material lahko neses na pooblascenca, kjer ti zadevo menjajo in racunajo zgolj delo. Po moje je to dobra alternativa

Vidiš to je tudi opcija ja. Sicer sem slišal, da tega ne marajo, ampak 90 EUR jim definitivno ne mislim plačevati za njihovo olje, ki ga kupim za 25 EUR.. Bom preveril še to opcijo.

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Sr apr 15, 2015 7:41 am

Z Fekonjo na studencih nimam slabih izkušenj :)
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Sr apr 15, 2015 10:16 pm

Tomaz26 je napisal/-a:
MBtouran je napisal/-a:Ves material lahko neses na pooblascenca, kjer ti zadevo menjajo in racunajo zgolj delo. Po moje je to dobra alternativa

Vidiš to je tudi opcija ja. Sicer sem slišal, da tega ne marajo, ampak 90 EUR jim definitivno ne mislim plačevati za njihovo olje, ki ga kupim za 25 EUR.. Bom preveril še to opcijo.

se nikoli niso komplicirali
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov