Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Svan111
Nov uporabnik

Re: Vw golf 3 - ogromna poraba.

Napisal/-a Svan111 Po feb 23, 2015 8:59 pm

Najraje nebi konkretno o podjetjih tle pisal ampak je bil 14dni pri tem podjetju iz Celja in zgleda, da res nimajo pojma kaj delajo. Najbolje da se držijo samo menjave pnevmatik. Kar se tiče pa motorčka prostega teka sem ga pa moral sedaj naročiti prek ebay-a ker VW teh delov na zalogi sploh več nima ( razlog prestar avtomobil). No uglavnem motorček bi naj prispel jutri v sredo pa še popravilo izpuha in potem javim še kako se je izteklo. Hvala vsem za pomoč.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To feb 24, 2015 12:02 am

Svan111 je napisal/-a:Najraje nebi konkretno o podjetjih tle pisal ...

Zakaj ? Jim hočeš delat promet - da se bo še kak forumaš zasral? Le napiši, koga se je treba izogibat

Svan111
Nov uporabnik

Napisal/-a Svan111 To feb 24, 2015 7:54 am

No to podjetje v katerem sem govoril je Avto Marko v Celju. Moram pa povedat, da usaj računal niso nič. Sicer pa je to tako ali tako logično če niso nič naredili oz. popravili. Upam, da ima kdo z njimi boljšo izkušnjo in da je to osamljen primer. Lp.

golfCABRIO
Nov uporabnik

Napisal/-a golfCABRIO Sr apr 22, 2015 8:37 am

Meni je isto delalo prej , MOTORCEK PROSTEGA TEKA TI JE CRKNIL ..jas sem dobil celo elektricno loputo z motorckom rabljeno za 25e in zamenjal pri avto petovii za 18€ in mi dela zelo dobro , poraba je bistveno majnša , avto gre za razliko od prej kar bolje..lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov