a_sist je napisal/-a:dizla (katerekoli znamke) pa v življenju ne bom več kupil..
blaz2013 je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:dizla (katerekoli znamke) pa v življenju ne bom več kupil..
jaz tudi nikoli več. Je drugi in verjetno zadnji. Danes sem naredil v bencinerju nekih 300km in benciner je kot bi vozil švicarsko uro, dizel pa kot bi vozil traktor.
Poraba z turbobencinerjem je pa bila 5.0l/100km. V mojih očeh je dizel glasen, počasneje se ogreje in še bolj delikaten motor...za par deset nanometrov večji navor in za par decilitrov manjšo porabo... Ne hvala.
blaz2013 je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:dizla (katerekoli znamke) pa v življenju ne bom več kupil..
jaz tudi nikoli več. Je drugi in verjetno zadnji. Danes sem naredil v bencinerju nekih 300km in benciner je kot bi vozil švicarsko uro, dizel pa kot bi vozil traktor.
Poraba z turbobencinerjem je pa bila 5.0l/100km. V mojih očeh je dizel glasen, počasneje se ogreje in še bolj delikaten motor...za par deset newtonmetrov večji navor in za par decilitrov manjšo porabo... Ne hvala.
Mazda 2.0 D 100KW 136km. Ojnica je zaribala. Zanima me približna cena popravila,morebitno brušenje glavne gredi,morebitna cena nove cene ojnic ležajev itd...
Ali se splača zadevo obnoviti ali tvegati z rabljenim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov