Ivan36 je napisal/-a:Ma kdo še dreja zavorne diske sploh pa prveod 30€, ki jih daš za drejanje dodaš še 40 pa imaš NOVE ! Sem dal za Sharana 1.8T, 01, 75€ par oz komplet ! Ploščice so bile pa 65€
. Kupi vse NOVO pa ne bo svetlo vsaj 80.000 km !
Ivan36 je napisal/-a:Ma kdo še dreja zavorne diske sploh pa prveod 30€, ki jih daš za drejanje dodaš še 40 pa imaš NOVE ! Sem dal za Sharana 1.8T, 01, 75€ par oz komplet ! Ploščice so bile pa 65€
Ivan36 je napisal/-a:Tok je bilo, vstavi se pa tudi TAKOJtko, da tisti zadaj kar švicajo k majo prekratko varnostno razdaljo
Me je mojster vpršal kere hočem sem rekel taboljše za zmerno ceno
Sem pogledal račun prednje in zadnje zavorne ploščice so bile 65€, ups
TrijoAdijo je napisal/-a:Kar se mene tiče je lepa praksa to, da se diski menjajo, ko se menjajo ploščice.
zlica22 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Kar se mene tiče je lepa praksa to, da se diski menjajo, ko se menjajo ploščice.
Ob vsaki menjavi ploščic sproti menjaš še diske??hmmm....
TrijoAdijo je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Kar se mene tiče je lepa praksa to, da se diski menjajo, ko se menjajo ploščice.
Jap. Zakaj?
zlica22 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Kar se mene tiče je lepa praksa to, da se diski menjajo, ko se menjajo ploščice.
Jap. Zakaj?
Očitno potem daješ gor hudičevo trde ploščice (ali pač hudo kvalitetne, ki zdržijo take km). Ne rečem, da ob menjavi diskov menjaš še ploščice pa naj bodo kakršnekoli, ampak ponavadi diski zdržijo vsaj dvoje ploščice. Skoraj bi lahko rekel, da na prste ene roke preštejem tiste, ki sem jim ob prvih ploščicah menjal prve diske.
Sicer pa, vsakomur svoje, mene bi najbrž dali iz kože če bi vsakič menjal še diske.
Ivan36 je napisal/-a:E Žlica bo držalo a je redkost Meriva od tašče 1 diski 1 prloščice pa verjeli ali ne 163.000 kmSem komaj kolo dol dobil tok je bilo zapečeno, ker dve leti pa pol niti gume ni menjala za letne
Sedaj je pa vse novo diski ležaj ploščice pa še volanski končniki ! <a style="" id="xClaimOglasId-346914-5" target="_blank" class="xClaimClass">Odličen</a> avtek kljub temu, da je OPEL
hippo je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ma kdo še dreja zavorne diske sploh pa prveod 30€, ki jih daš za drejanje dodaš še 40 pa imaš NOVE ! Sem dal za Sharana 1.8T, 01, 75€ par oz komplet ! Ploščice so bile pa 65€
Hja, za tegale Sharana ti zrihtam sprednje ploščice in diske vse skupaj za 95€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov