natasaklemen je napisal/-a:Avto ima prevoženih cca 61.700 km. V četrtek sem se peljala domov in se mi je prižgala rdeča luč za okvaro motorja. Drugi dan sem ga peljala na servis v Celje, kjer so ugotovila, da je pretrgana membrana na turbini.
...
...
Strošek te okvare cca 3000 €.
danci1973 je napisal/-a:natasaklemen je napisal/-a:Avto ima prevoženih cca 61.700 km. V četrtek sem se peljala domov in se mi je prižgala rdeča luč za okvaro motorja. Drugi dan sem ga peljala na servis v Celje, kjer so ugotovila, da je pretrgana membrana na turbini.
...
...
Strošek te okvare cca 3000 €.
Se hecajo?
natasaklemen je napisal/-a:Nepooblaščen serviser mi je menjal samo olje in filtre. Verjetno pa ta menjava nima vpliva na turbino ali pač ?
meganer je napisal/-a:http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/garancija.html
pskoda je napisal/-a:Pri demontaži starega se nastavi novega po starem, ki je "mušter" drugače pa ni težko nastavit novega z malo znanja oz mora vsak mehanik to znat
Drugače pa turbo 3k eurod bravota 1.9 m-jet 150hp je 600eur obnovljena
Na njenem mestu bi šel na uradni Nissan servis z prometno rekel bi jim, da rabim actuator turbine, plačal tistih cca 150eur in nesel svojemu mehaniku mu plačal montažo novega. Rešen problem
natasaklemen je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Pri demontaži starega se nastavi novega po starem, ki je "mušter" drugače pa ni težko nastavit novega z malo znanja oz mora vsak mehanik to znat
Drugače pa turbo 3k eurod bravota 1.9 m-jet 150hp je 600eur obnovljena
Na njenem mestu bi šel na uradni Nissan servis z prometno rekel bi jim, da rabim actuator turbine, plačal tistih cca 150eur in nesel svojemu mehaniku mu plačal montažo novega. Rešen problem
Evo pravkar dobila uraden odgovor iz strani Nissan Ljubljan. VES POPRAVIL BODO PLAČALI IN ŠE GARNCIJA TEČE NAPREJ. Če jih pustiš pri miru te pometejo pod preprogo, če se pa zbuniš nimaš kaj izgubiti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov