Jaz sem pred kratkim naročil nekaj delov in je bilo vse kot je treba. Naročil sem v ponedeljek zvečer, v sredo so odposlali, v petek sem imel dele doma...
Ja. Firma je Nemška, cene pa niso Slovenske. Je pa res da moraš točno vedet kaj naročaš, idealno pa je če imaš kataloško, ker vračila znajo biti draga.
Jaz sem 1x naročil pri njih in je bilo vse ok samo glede na to, da prihaja pošilka iz nemčije je poštnina 10eur kar draga če naročiš recimo samo en filter. Drugače so pa cene samega izdelka zelo zanimive
Če rabiš en filter pač greš v najbližjo avtotrgovino in ga kupiš, če pa že želiš naročati pa vzameš pri eurotonu ali katerem podobnem kjer je poštnina cca 3€. Saj filtri niso nekaj veliko cenejši kolikor sem jaz gledal. Če pa kupuješ več stvari skupaj oz. kaj dražjega (kakšne dele za veliki servis ipd.) pa tistih 10€ poštnine ne spremeni kaj dosti, saj so cene nekaterih delov tudi polovico cenejše kot kje v sloveniji (seveda odvisno od avtomobila, kaj se kupuje itd. pač vsak si naj prej preveri za svoj avto različne trgovine...)
Tako nekako Filtre in olje kupujem pri nas ker se iz tujine ne splača (razen če bi naročil na zalogo), karkoli večjega pa tam gor oz. pregledam tri nemške trgovine in izberem kjer bo najceneje.
Aja, pozabil Preden oddaš prvo naročilo, se registriraj in pusti stvari v košarici kak dan ali vsaj par ur. Tako sem dobil 5% (ali je bilo 10%) popusta.
Res je Tudi jaz pri 1 naročilu nisem vedel ali bom rabil en kos za Corso ali ne in je stalo nekaj dni v košarici in po mailu sem dobil obvestilo o popustu na te dele, ki so v košarici. Drugače pa imajo skos neke popuste
Za druge popuste nevem ker ne spremljam, tale je pa omembe vreden.
Evo, v petek ob šestih zvečer naročil servo pumpo za 206 tukaj: http://www.teilehaber.de/, ravnokar sem jo dobil na dom Me zanima katera slovenska trgovina lahko prehiti tako dostavo