Napisal/-a peugeot88 Sr feb 24, 2016 3:49 pm
Zanima me le okvirno realnost cene in sicer. Imam Peugeot 407 Confort 2005 letnik, 2.0 HDI (100kW - 136KM) motor z dvema problemoma ob pocasnejsi voznji.
Spredaj: Ob speljevanju in vcasih tudi ob zavijanju predvsem takrat ko popuscam sklopko, udarec ta je sprva biu dokaj blag zdaj pa se cuje vse bolj in bolj.
Zadaj: Predvsem ob pocasnejsi voznji po slabi cesti se iz zadnjega dela cuje kot, da bi se nekaj premetavalo.
Avto sem dal na pregled serviserju ta mi je po pregledu sporocil da:
Spredaj: Imam povsem gotove puse in da je potrebno te menjati vkljucno z levim lezajem naceloma je lezaj manj pomemben ampak naj bi zato imel vecjo obrabo gume.
Zadaj: Tu mi je prvo rekel, da je potrebno menjati roko/vilico ker se premika gor/dol. Nato pa mi je reku, da je potrebno menjati zadnji stabilizator.
1) Za popravilo spredaj samo sprednje puse za enkrat je bilo za DELO+MATERIAL: 150 EUR (To sem ze uredil)
2) Za popravilo zadaj in lezaj spredaj pa naj bi bilo DELO+MATERIAL: 200 EUR (Se imam za urediti)
Pa me samo zanima ali so to normalne cene ? Sprasujem bolj zato ker mi je blo ob pregledu receno da bo to trajalo kar nekaj casa naj bi avto zjutraj pustil in ga popoldne 4-5ih dobil nazaj. Medtem ko je dejanso delal na avtu od 12ih do 3eh.