Lp imam težavo in sicer ne dela mi ventilacija na nobeni poziciji (1, 2, 3, 4) pred tem je delovalo vse normalno varovalko se pogledal in je cela (velika zelena 30) kaj bi lahko bil problem je mogoce treba zamenjati cele komande? (http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=10032599&show=1)
gledam malo posnetke na youtube pa sedaj nevem z katerere strani je tocno ve kdo tocno mogoce ali je lazje do njega priti z sovoznikove ali voznikove strani?
Ne vem kako je pri meganu....pri clio je s sprednje strani pod plastiko kjer se nahaja filter. Če imaš možnost priključit na tester, bo le ta zaznal , da je motorček v okvari.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
rajc123 je napisal/-a:gledam malo posnetke na youtube pa sedaj nevem z katerere strani je tocno ve kdo tocno mogoce ali je lazje do njega priti z sovoznikove ali voznikove strani?
S sovoznikove. Najlaže bo, će odstraniš predal. Odppri ga, na zgornji strani boš videl torx vijake, prav tako spodaj pri robu predala. In pa še eden je ponavadi pri strani (pod pokrovčkom ključavnice airbaga). Ko bo predal odstranjen, se bo odprl nov svet:D
sej to me zdaj muči gledal sem tudi posnetke nekateri so z sovoznikove nekateri pa z voznikove strani nic bom probal eno potem pa dugo ko bom odstranil ventilator kako bom vedel ali deluje ali ne?
Do motorčka prideš iz voznikove strani(spodnja slika).Moral boš odstraniti komplet gas pedalo drugače motorček ne gre ven.Je pa to delo za nekoga z dolgimi in suhimi rokami Motorček odstraniš iz ležišča tako da ga zavrtiš v smeri urinega kazalca in pade ven.Nekateri imajo še tako da moraš z torxom odvijačiti še elektroniko ven od ventilacije(odvisno ali je klima avtomatična ali ročna) Aja pa ventilator se nahaja na sliki nad rdečim kablom v notranjost.