Abbe pa sj ne učim

Moj se čist normalno segreje v zimskem času na delovno temperaturo brez vsakega tiščanja, pred tem ko sem ga blendiral je bilo vse tako zapacano od egr do sesalnega kolektorja, lopute,.. da ziva groza, poleg tega mi je še motorček ki odpira ter zapira egr bil zanič, pod nizkim obratim ni imel nobene moči, trokiral, ko je pa turbina odprla je pa cuknil ko sto hudičov, včasih pa niti turbina ni odprla.
Pri grande puntotu je to zelo zaj**** razdirat in čistit, še posebej razdiranje sesalnega kolektorja ker zelo teško prideš zraven in par 100 kletvic poleg našteješ
Glede na to da sem se ga odločil blendirat mi niti malo ni žal, sem se rešil čiščenj za večno (kar mi je pa zelo muka ti vzame najmanj celi popoldan) + motorček bi moral menjat ki mi ga sedaj ni bilo treba ker je brezpredmeten na egr ker je blendiran.
Ko je egr samo blendiran in še vedno nedelujoč motorček, takrat turbina dela koker ji je volja, ker pa je narejen remap v rač. sedaj vse funkcionira super kot da nisi nič spreminjal in avto gre kot je treba.
Poznam ene par ljudi ki so blendiral in noben nobene pripombe so vsi zadovoljni injim ni žau blendiranja, kljub 170k km ki jo je eden nardil z blendiranim egr in zelo zadovoljen, če nebi blendiral bi moral v tem času ene parkrat razdirat, čistit,...
Vsak sam dela kako želi ali ja ali ne, jas samo o seb govorim in teh parih ki jih poznam ki povejo iz lastnih izkušenj
Pa brez zamere nisem prepirljiv človek, dam raje za pivo dva kot pa nekaj pametvat ali se kregat, tk da povedal sem samo izkušnje sebe in nekaj ki naj je blendiralo, nič ni bilo slabega mišljeno hehe
Lep dan
Gregor