Mogoce to vprasanje je ze nekdo vprasal, vendar sem iskal z iskalnikom in nisem nec nasel zato bi vas vseeno prosil ce mi lahko pomagate...
Zadeva je sledeca:
1) Ponavadi ko sem odprl voznikova vrata se mi je odprla luc v avtu ter neka pompa zadaj se je dvignila (tak zvok daje

Sedaj pa mi naredi tole, zvok tiste "pompe" ni slisat vec ko odprem vrata... lucka v avtu se mi ne prizge ter ce ne hitro dam kjuce v kontakt da vzgem avto se bo ta po 30s circa sam zaklenu... Sovoznikova vrata delujejo vredu, ce jih odprem se mi lucka opre ter avto se ne zaklene po 30s...
Zato sklepam da al so mi sli senzorji za vrata (kar malo dvomim da grejo kar tako) ali pa je kaka varovalka kje ampak to nevem kje...
Ce ima kdo kako idejo naj mi jo pove kako to resit, da ne bom vozu na uradni servis in tam mi bojo zaracunali nevem koli ur dela, katerega bi jst naredu v 10min....
2) Drugi problem je pa zadnja luc... avto ma zadaj 4 luci ter na levi strani tista ki je na vratih od prtljaznika ter mislim da je tudi ena izmed stop luci... ne dela... sedaj sem probal jo zamenjat samo nevem zakaj majo tako neumno narejeno da ne pridem zraven za odvit ta drugi vijak ter pobrati zarnico ven... kaj tukaj storiti ima ze kdo izkusnje ali naj peljem na uradni servis jo zamenjat...?
3) Ali ima ta zarnica kaksno vezo z vrati ? So mogoce na enaki varovalki ? ker zarnica ne dela odkadar ne delajo vrata...
Najlepsa vam hvala za vase odgovore ter lep pozdrav !