Napisal/-a Tucson1991 Če avg 18, 2016 5:13 pm
Zdravo, sem lastnik Hyundai Tucsona 2009 letnik, prejšnji mesec sem doživel verižno trčenje in avto je bil kar precej poškodovan, ne znam prilepit slik na forum. Odpeljal sem ga na uradni servis v bližini, (sicer servisov ne delam tam ker so predragi) ker je bil kasko, drugače bi verjetno iskal druge opcije, vendar ko ne plačam sam ampak zavarovalnica bom šel k njim. Skratka danes sem dobil avto nazaj po skoraj 4ih tednih, bilo je uničeno spredaj vse kar je pred motorjem slednji hvala bogu ni bil dotaknjen. Danes pa ko sem se usedel v avto, mi je volan težak kot da nebi servo bil (Tekočina je nalita), sklopko komaj stisnem, pa tudi desna sprednja žarnica mi sveti bolj kot druga, ne piše pa na računu da bi bila katerakoli menjana, gre pa za H4 žarnice ker sta kratke in dolge luči ista žarnica. Prvič sem imel prometno v 8ih letih vožnje in ne vem, če je to normalno po nesreči ker bi naj bilo vse novo, al so mi na servisu kaj "zaj****i"....
Mogoče komu delujem nesposoben, vendar sem si prvi avto kupil nov in nisem nikoli šraufaril nič po avtu pač nisem tak tehničen tip, zato prosim brez žaljivk, da nimam pojma ker kar se tiče avta in njegove strukture sem laik znam si menjat žarnico, dolit olje, preverit tekočine in to je to...
Vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč in odgovore...