Nasveti in napotki ter povpraševanja...

štajerc42
Nov uporabnik

Garancija v avto hiši,prodajalec ponuja menjavo avtomobila..

Napisal/-a štajerc42 So nov 05, 2016 3:48 pm

Lp,
Pred 20 dnevi sem kupil avto seat toledo 1.9 tdi pri manjši avtohiši v maribor.naredil sem mali servis ampak avtu se je pojavila težava nenehno se mi prižiga lučka za temparaturo motorja,ter temparatura naraste tudi do 100 pri bolj dinamični vožnji.mehanik je rekel da je motor v slabem stanju ter da nekje kaplja olje.Situacija je sledeča.Na motor imam 1 mesečno garancijo ki še ni potekla.Klical sem avtohišo in lastnik mi je rekel da oni avto zamenjajo da ga ne popravljajo.Tako naj me nebi nič skrbelo jaz naj bi prišel in bi si izbral avto v drugi avtohiši ter mi ga oni kupijo.

Prosil bi za vaše izkušnje in mnenje. hvala

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Re: Garancija v avto hiši,prodajalec ponuja menjavo avtomobi

Napisal/-a RedBaron So nov 05, 2016 4:01 pm

Naj vzame avto nazaj in vrne kupnino... ti pa potem išči dalje... no, v bistvu je to kar ti ponuja, isto...

Če ti avto ne ustreza, naj ga popravi oz. menja... zadevo pa izpelji čimprej!!

Koliko pa je vrednost avta?

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Re: Garancija v avto hiši,prodajalec ponuja menjavo avtomobi

Napisal/-a Ivan36 So nov 05, 2016 4:07 pm

Klasika :mrgreen: tako te bojo spetnategnil :lol: Enako sranje je naredila mama 3 leta nazaj kupila je soliden Audi A6 1.8T Avant, letnik 2001 132KW za 1500€. A je imel manjši problem z motorjem tesnilo pa mogoče ojnični ležaji .... poceni popravilo, ker ostalo je bilo v redu. Ona se zmeni za menjavo vozila ki ga tudi opravijo pri drugi AH ki je bila kao dolžna prvi AH nekaj drobiža :lol: na koncu so ji še dober Audi ocenili za 700€ in je doplačala še 600€ za drugo vozilo vredno 500€ :DDD Pač super menjava 1400€ za Brava 1.6 mannia letnik 1996 :mrgreen:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov