Nasveti in napotki ter povpraševanja...

David92
Nov uporabnik

Kleparsko-licarska dela cena

Napisal/-a David92 Ne okt 30, 2016 11:15 am

Pozdravljeni,

Mene zanima koga bi mi priporocali v MB za popravilo udrtin in prask na spodnjih slikah.
Ce pa je mogoce kdo tukaj gor, ki je imel podobne izkusnje, bi ga prosil, da mi pove koliko priblizno stane popravilo takih poskodb ?

Slika

Slika

Slika

Hvala in lep pozdrav,
David

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Re: Kleparsko-licarska dela cena

Napisal/-a Falco_ Ne okt 30, 2016 3:40 pm

Če ti ni predaleč do Selnice ob Dravi, ti lahko priporočam tega gospoda;
Ličarstvo Anton Janže s.p.
Janževa Gora 77, 2352 Selnica ob Dravi
Telefon: 041 545 852
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Če nov 03, 2016 8:46 am

Če si lahko sposodim malo temo, jaz iščem enega resnega kleparja, ki bi mi montiral odbijač in morda tudi luči na Megana. Odbijač se ne prilega povsem (ni točni letnik, razlika minimalna, bolj pri lučeh), za luči pa bi bilo potrebno narediti najbrž še kak nosilec, saj so se zbili. Trije so mi že odpovedali, saj ni bilo prave resnosti. Jaz imam rad ljudi, ki se držijo dogovora in če rečejo, naj pridem, potem je to to. Sem se pa menil in razen enega, ki mi je dal res vesoljsko ceno, so se ostali izgovarjali na praznike (bilo je še v ponedeljek prejšnji teden, kaki prazniki???) ali pa se enostavno niso več javili. Sepravi iščem kakega normalnega, lahko tudi ''fušarja'', ki bi mi to skupaj zmontiral, saj sam nimam pravega orodja, varilca itd..iščem pa v Ljubljani oz.okolici. Sem za foro vprašal na uradnem servisu in mi to naredijo samo z originalom kupljenim pri njih. Ker pa sem kupil drugje za 4krat nižjo ceno, mi pa nočejo montirat.
Ba-dum tssssssss =P

coco66
Novinec

Napisal/-a coco66 Če nov 03, 2016 10:08 am

Nabavi pravi odbijač pa boš videl da bo tudi cena normalna ,tako pač je.Pa niso oni neresni neresen si ti

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če nov 03, 2016 5:17 pm

Itak. Najprej sam vse nabavit, pol nej se ti pa edn zajebava tam cel dan z nosilčki. Pa da bi blo 30€ vse skupaj.
Veš, resni ličarji imajo resen posel, ne pa drkarijo...
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Če nov 03, 2016 8:03 pm

Če je že taka tema....
Se ljubi komu ubadati z popravilom luknjic od kamenja? Je dal kdo to popravljat kje na štajerskem?
Mali milijon jih je po odbijaču, haubi ter strehi
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če nov 03, 2016 10:52 pm

Kompletno barvanje,če hočeš da je čemu podobno.

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Pe nov 04, 2016 11:23 am

Sta malo prepametna? Zelo težko dobiš pravi original odbijač. In nosilce je potrebno tako ali tako naredit (avto je bil v nesreči in jih ni). Nosilce pa mislim na samem avtu, ne na lučeh in odbijaču. Pa mi razloži, kaj bi bilo drugače, če bi imel stoprocentno pravi odbijač?? Tako, da se najprej pobrigajta, za kaj se gre in potem pametujta. in nisem rekel, da bo 30eur. Ampak da mi en računa 100, drugi pa 300, je pa tudi smešno. In ne, dela ni veliko. Toliko že sam vem, saj sem se dosti s tem ukvarjal, zdaj pa žal nimam te možnosti.
Pa še to, če bi kupil ''prave'' stvari, potem tudi najbrž ne bi iskal kleparja, ali pač? Po tvojih besedah sodeč. Imajo resen posel hahaha sej jaz jim tudi plačam in še ličanje za povrh..sej nisem rekel, da bi rad zastonj...ah s takimi se ubadat, kot sta vidva, je prec dan lepši, res....
Ba-dum tssssssss =P

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe nov 04, 2016 11:47 am

se pravi imaš kilavo kopijo odbijača in ne stoji kot bi moral? Ma tega ti ne bo noben štelal oz. zrihtano bo kot je maximalno dobro lahko.

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Pe nov 04, 2016 1:49 pm

Ne. Imam original odbijač. Kupljen pri uradni firmi z računom, številko, vsem. Samo nosilcev ni. In še enkrat, ne od odbijača ampak na samem avtu, ker jih je polomilo. Saj ni problema. Namesto, da bi pač samo nekdo podal kako informacijo, če jo ima, raje pljuvate po tem kar napišem. je že ok. Sem že našel pravega, ki mi bo te nosilce izdelal (prav tako za vodo, ki ga je tudi zlomilo).

lp
Ba-dum tssssssss =P

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe nov 04, 2016 4:13 pm

Ja pol pa odrini 300€, ne vem kaj pol temo odpiraš. Sej vidš da se ti ne oglašajo na telefon, ti to nič ne pove...

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Po nov 07, 2016 7:27 am

Pa dobro, a si ti tukaj za je**at folk v glavo? Resno mislim..Vidim, da si sposoben konstruktivnega odgovora in si lahko s tabo pomagam toliko, kot z lanskim snegom. Sem že porihtal vse. Hvala za en velik nič oz.za pametovanje. In btw, Nisem odpiral teme ampak si samo sposodil in nadaljeval. Če te moti, utihni, ne beri, ne piši. Ok?
Ba-dum tssssssss =P

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po nov 07, 2016 8:55 am

Ne se razburjat če ne preneseš realnih dejstev.

Pa tudi - imel si težavo, si jo rešil, sedaj pa napiši povzetek, da bo tema še komu v pomoč.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po nov 07, 2016 9:24 am

Imam original plastične obloge pragov na Fiat bravotu II. Ena je spodaj počena v dolžini ca. 10cm, ker mi je eno budalo na obrobo naslonu ročico dvigala, tako da bi blo to treba "pošvasat". Pri sprednjih kolesih so obloge spraskane, tak da je plastika dobro načeta. Verjetno je treba vse prebrusit, kak plastik prajmer, kak spric kit, malo pokitat in pobarvat, barva je pa metalic. Koliko bi me znalo to stati?
Z čem si naj potem malo zaščitin pragove in robove blatnikov? Razmišljal sem o kaki dobri foliji, pa se jo sploh dobi v kaki manjši količini kje?

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po nov 07, 2016 11:04 am

Folijo ti bo poklonil vsak ''foler''. Meni jo je PoglejPoglej...3M tadebelo.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Po nov 07, 2016 11:15 am

Manjše kose se da kupit, samo ti potrebuješ v roli, da v enem kosu dobiš ven celotno dolžino pragu, brez štukanja.
Obrni se na kakšnega, ki v tvojih koncih izvaja polepitev vozil in ti nalepi ali pa vsaj pri njem kupiš material, če misliš sam lepit.

Druga možnost je, da kontaktiraš grafično podjetje NCR (Ljubljana, izvajajo tudi wrapp tečaje), ki ima na voljo folije Hexis (150 mikronov) in 3M, s tem, da od tega proizvajalca se dobi tudi debeloslojna 360-mikronska. Ko sem nazadnje kupoval pri njih je bil pogoj nakupa omejen z minimalno vrednostjo 35€ (ob ceni folij jo ni težko preseči :( ), s tem, da plačaš po predračunu na njihov račun in potem prevzameš. Kako je trenutno pa žal ne vem.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Po nov 07, 2016 12:01 pm

Primozek, tebe resno itak ne gre jemat. Itak tri četrt ljudi samo podje**vas tukaj na forumu. Želel sem samo en pameten odgovor oz.pomoč, od tebe sem pa dobil še manj kot pljunek na cesti. Hvala lepa in lp
Ba-dum tssssssss =P
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov