hippo je napisal/-a:Če rečem, da dobiš za 106 eur INA set zob jermena + SKF vodno pumpo a je to blazno dražje?
Odvisno kak pogledaš....nekomu je tole pocen, meni je malo drago...dvomestna cifra more bit...dvomestna

hippo je napisal/-a:Če rečem, da dobiš za 106 eur INA set zob jermena + SKF vodno pumpo a je to blazno dražje?
pskoda je napisal/-a:To napiše človek, ki še ni kupoval iz tujine in misli, da smo mi oh in sloh v resnici smo pa eni navadni cigani - balkanci
Iz tujine se dobi marsikaj po zelo ugodni ceni in po vrhu še kvalitetno. Pri nas pa naletiš tudi na kitajca in to čedalje več krat.
Ko že omenjaš olja me prav zanima koliko zaračuna nemc na uradnem servisu za 1l olja ? Če pri nas 30€ potem bi nemc glede na pavprečno njihovo plačo moral 50€ pa misliš, da vzeme toliko?
pocesnkII je napisal/-a:Govorim iz izkušenj ko stranke prinesejo razno razne komponente za avto in so potem razočarane ker nedelujejo tako kot bi morale, ko pa jih uprašaš kje so jih kupili so odgovori skoraj identični: na spletu pri SILUXu, EBay, ...
In potem se grejo bockat za tistih par €€ ko bi v štartu kupili pravo oz preverjeno robo in nebi bilo potrebe po 2x delu,.....
p.s. tudi z tilemi prodajalci rezervniavtodeli24 je bilo že kar nekaj reklamacij in neločevanja L in D strani,... letnikov avta itd...
ironmaiden je napisal/-a:trijoadijo,
najbrž si v svoj matematični izračun pod dostavo dal najbrž kar božička aka. đabe. No in še enkrat, da se vam da za par evrov bockat: get a life
pocesnkII je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:To napiše človek, ki še ni kupoval iz tujine in misli, da smo mi oh in sloh v resnici smo pa eni navadni cigani - balkanci
Iz tujine se dobi marsikaj po zelo ugodni ceni in po vrhu še kvalitetno. Pri nas pa naletiš tudi na kitajca in to čedalje več krat.
Ko že omenjaš olja me prav zanima koliko zaračuna nemc na uradnem servisu za 1l olja ? Če pri nas 30€ potem bi nemc glede na pavprečno njihovo plačo moral 50€ pa misliš, da vzeme toliko?
Govorim iz izkušenj ko stranke prinesejo razno razne komponente za avto in so potem razočarane ker nedelujejo tako kot bi morale, ko pa jih uprašaš kje so jih kupili so odgovori skoraj identični: na spletu pri SILUXu, EBay, ...
In potem se grejo bockat za tistih par €€ ko bi v štartu kupili pravo oz preverjeno robo in nebi bilo potrebe po 2x delu,.....
p.s. tudi z tilemi prodajalci rezervniavtodeli24 je bilo že kar nekaj reklamacij in neločevanja L in D strani,... letnikov avta itd...
pocesnkII je napisal/-a:p.s. tudi z tilemi prodajalci rezervniavtodeli24 je bilo že kar nekaj reklamacij in neločevanja L in D strani,... letnikov avta itd...
hippo je napisal/-a:Verjamem, da imamo trgovce, ki radi "nategujejo", ampak na koncu izpade, da vsi v SLO nategujejo in odirajo, edino nemci in ostali iz tujine so dobrotniki, ki jim je mar za potrošnika in za njihovo dobrobit in zdravje.
DePalmo je napisal/-a:Nihče ne dela zastonj, niti Rdeči križ ne. In eno je razumna cena, drugo je nerazumna marža. Zakaj bi nekomu financiral vsako leto novega Mercedesa? Najdi mi enega pri nas ki ima normalne marže in cene primerljive s tujino, pa bom nabavljal samo pri njemu. Ne pa da skoraj za vsak kos ki ga gledam, je pri nas vsaj 30% dražji oz. raje več.
TrijoAdijo je napisal/-a:Ma kakih 7 EUR...Če bi bral...če bi spremljal temo in debato...bi videl tole:
http://www.rezervniavtodeli24.si/1365944-skf
Ma a je to 7 EUR razlike?Po moji matematiki...ne..
pol pa še tak set,kot ga je hippo svetoval:
http://www.rezervniavtodeli24.si/2384611-ina
+
http://www.rezervniavtodeli24.si/1367422-skf
aja, in takle set jest dobim z dvomestno cifro....pa nisem carparts dealer....
No, ti Jesus, get a life, zdej pa zračunaj...
hippo je napisal/-a:Ima gusar prav. Sem preveril še enkrat, tako da se tale set dobi tudi za 90 eur.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov