Firediver je napisal/-a:Je znana celotna zgodovina avta? Ima VW predpisane samo km ali tudi časovno omejitev zamenjave jermena?
Jaz ga ne bi še menjal. Tudi ko ga boš prodajal, bodo vprašanja zakaj si ga menjal tako zgodaj..pred časom sem nabavil rabljeno vozilo, ki ima predpisano zamenjavo na 240 kkm, on ga je zamenjal pri 152 kkm, pa se mi je zdelo malce sumljivo čemu...no ja, vse v redu.
mardy je napisal/-a:
Če pa mi misli bodoči kupec komplicirati zaradi menjave jermena po 5ih letih, in prevoženih 70k km od zadnje menjave, pa hvala lepa in nasvidenje. ...če se menimo o tem...
pocesnkII je napisal/-a:po mojih izkušnjeh ga boš menjal v kratkem ker zna spustiti vodna črpalka, če ni že in so menjali. ko spusti le ta se ponavadi menja še jermen..
Firediver je napisal/-a:mardy je napisal/-a:
Če pa mi misli bodoči kupec komplicirati zaradi menjave jermena po 5ih letih, in prevoženih 70k km od zadnje menjave, pa hvala lepa in nasvidenje. ...če se menimo o tem...
Ti najbrž verjameš na prvo besedo vse, kar ti prejšnji lastnik avtomobila pove? Brez kančka suma da kaj prikriva ali zavaja?
V kolikor servisna zgodovina ni podprta z verodostojnimi dokazi je pod vprašajem tudi tista nalepka o zamenjavi zobatega jermena. V navodilih za moj primer je navedeno 240kkm/10 let, dejansko (naj bi) prejšnji lastnik to opravil pri 150kkm/ 6 let. Kot potrditev temu pa je samo ta nalepka.
Se še vedno ne zdi nič sumljivo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov