Ok, zadeva je torej taka. Sem nova, nekaj sem probala iskati, a sem v časovni stiski, tako da ne zamerite, če se vprašanje ponavlja. Torej, imam passata, letnik 2006,karavan,dizel,1.9. Dva dni nazaj se je prižgala lučka 'emission workshop', ekspresno hitro je zginevala tudi hladilna tekočina. Peljem danes na pooblaščeni servis nič hudega sluteča, da mi povejo, kaj je z avtom in prejle me je sezulo, ko so me klicali, kaj vse bo mogoče treba zamenjati. Ker avto je do zdej delal ko urca. Torej, če bi še nekako preživela 400 eur za popravilo tega, kar povzroča lučko emission workshop (ma sem od šoka pozabila, kako se reče temu), bi morebiten strošek vzroka za puščanje hladilne tekočine bolj težko. V boljšem primeru bi me popravilo prišlo cca 800 eur, v najslabšem pa 2500. Ko vse skupaj sestejem, ne vem, a bi se z glavo v zid ali čez balkon

Danes oz jutr bodo naredili dodatno diagnostiko, da ugotovijo točno, za kaj se gre, potem se bo treba odločiti, ali sploh popravljati in če, kje. Tukaj bi rabila malo vaše pomoči. Verjamem, da bi bilo popravilo bistveno ceneje na nepooblaščenem servisu. Kakšni predlogi za lj in okolico? In če bo popravilo prišlo vseeno preveč, kako čim bolj ugodno prodati avto po delih? Naj povem, da je bil v aprilu delan velik servis, menjani jermeni, pumpa za gorivo, ni da ni. Že tam sem se skeširala in mi tole zdej narobe hodi (če se milo izrazim). Da ne omenjam, da bi morala v sredo na dopust
Help!