Pred parimi dnevi sem kupil rabljenega Espace-a l. 2008, 2.0 DCI, 150 KM.
Imam nekaj tehničnih vprašanj. Sicer sem jih že zastavil na Renault forumu, vendar tam ni kaj dosti življenja, tako da se obračam še na vas:
1. Navigacija ne najde položaja, kje sem. Puščica je ves čas rdeča. na tujih forumih sem prebral, da naj bi pomagalo že, če za 5 minut odklopiš anteno in nazaj priklopiš, če pa ne, pa se nabavi anteno...se je ne vleče na streho, pač pa se jo do nekam pod armaturo...stane cca 10€. Zdej jaz imam težavo v tem, da ne vem, kje se sploh nahaja GPS enota, se pravi kje naj bi odklapljal/priklapljal to anteno. GPS antena ni v sovoznikovem predalo. Kar sem jaz našel, se vse upravljal preko "radia".... Ali naj tega ven potegnem? Izgleda pa takole:

2. Bluetooth sicer dela, vendar mi ne prenese kontaktov iz telefona. Čim dam ukaz, da naj prenese kontakte iz telefona,s e povezava prekine. To me moti zaradi tega, ker če me kdo kliče, se zgolj pokaže številke in ne ime.
3. zatikanje gumboc v notranjosti. Ta je sicer smešna, vendar zna bit kar zoprna. Gumb za 4 žmigavce in pa gumb za vklop (Start/Stop) gresta full na trdo notri in ven. Predvsem za žmigavce je zoprn...če želim, da se prižge, ga moram pritiskat pa tko levo in desno premikat. Zoprno je v tem, ker zadnjič sem nekaj na hitro pritisnil in se ni pritisnilo...potem pa se je čez noč sam od sebe le prižgal, in so potem celo noč žmigavci utripali. Še dobro, da se ni acc. spraznil. Razmišljal sem, da bi kar s kakim WD 40 pošprical, vendar bo potem vse mastno, kar pa tudi nočem. Je možno, da je feder slab notri?