Napisal/-a nejc1986 Po sep 18, 2017 11:26 am
Pozdravljeni, na xsari picasso imam 2 tezavi..
Zjutraj sem sel filat klimo, ker se ob vklopu tipke ni vec slisalo kompresorja . Majstr je povedal , da je notri samo še 10g plina...
Cez 10dni bom sel nazaj , da vidimo kje pusca (ce pusca). Sumijo kondenzator klime, strosek 200-250eur...
Sedaj sem malce v dilemi.. ce ne spusca prevec, raje vidim da pač 1x letno filam klimo. Itak je ne uporabljam veliko in lahko zdrzim brez (razen huda vrocina in za odrosevanje). Vseeno, kaksne izkusnje z kondenzatorji, kaj izbrati... ?
Avto je sicer letnik 09, leta 2015(oktober) prvic filana klima, ker ni hladila (kompresor pa se je vklopil), zdaj je tudi hladilo ok, dokler se je pac kompresor vklapljal... na koliko casa lahko pricakujem da bo potrebno dofilavati?
Drugo... avto ima pod nogami zadaj sedecih potnikov 2 predala v tleh. V hujsih nalivih sem ze nekajkrat opazil vodo v levem predalu. Gledali smo po podvozju, nic opazili. Zagotovo ni nic politega notri in sipe so bile zaprte. No, danes opazil, da je tudi desji predal moker (sicer manj kot levi).
Kaksna ideja kje ta hudiceva voda prileze notri???
Avto je xsara picasso, letnik 09, prvi lastnik, benciar, 135t km.
Hvala za konstruktivne komentarje, lep pozdrav.