Napisal/-a Lera Če jan 04, 2018 11:54 am
Pozdravljeni, težava je sledeča..
Se ne spoznam toliko o teh zadevah zato sem se obrnila na vas.
Imam passata limuzino letnik 1997, kupljen avgusta 2017, rabljen.
Na začetku je bila mašina normalno segreta na 90 stopinj, kasneje pa se ni hotla segret na več kot približno 60-70 stopinj. Je šel k mehaniku in je rekel da sprva notri sploh ni bilo termostata (???) in da je dal novega noter.. Po temu se je mašina lepo segrela na 90 stopinj. Ko sem se pa prvi dan po popravilu zapeljala domov je začela goret kontrolna lučka in mašina se je segrevala malo nad 90 stopinj.. noter sem dolila potem destilirano vodo (je kar veliko manjkala not) in je blo vse okej, parkrat je še zmanjkala ampak vedno dolijem notri..
Včeraj pa se vozim spet in na avtocesti sem peljala mal čez 140km/h in je temperatura v sekundi narasla iz 90 na 120... takoj sem začela malo po malo zavirat in se je temperatura vrnila nazaj na 90 stopinj, kljub temu sem se ustavila na Petrolu in ugasnila takoj avto, ko pa sem stopla ven iz avta je imel smešen zvok pri mašini, nevem iz kje..
Kaj mislite vi da je? Jaz samo upam da ne bo šel motor. Saj gre kmalu h mehaniku ampak bi me zanimalo tudi vaše mnenje.
Hvala!