Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Karli
Nov uporabnik

Golf 5

Napisal/-a Karli Po avg 20, 2018 1:08 am

Lep pozdrav imam 2 vprasanja
Kupil sem golfa 5 star je 14 let vlozil sem na njega cca 600 evrov zamenjo sem
Diske ploscice levi lezaj spredaj zadnje celjusti zdej imam pa problem pri zadnjem levem kolesu po koncani voznji se nemores prijet za platisce tako je vroce ali je mozno da gre za zico rocne zavore?

Imam se pa drugi problem in mislim da so pnevmatike med voznjo nad cca 60 km na uro se slisijo zvoki naprimer taki kot bi bili vsi lezaji pokvarjeni ko sem gledal avto in ga stestiral ni bilo teh zvokov ampak takrat so bile gor michelin gume ko sn ga pa ces par dni odpeljal od prodajalca sem pa opazil da so gor nexen zelo grdo vozene cez ovinke

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Re: Golf 5

Napisal/-a ban Po avg 20, 2018 6:17 am

V katero šolo si pa ti hodil?

vipe5s
Novinec

Napisal/-a vipe5s Po avg 20, 2018 7:33 am

Zamenjal si zadnje čeljusti, potem pa pelji k tistemu, ki ti je to delal, pa naj najde rešitev.
Niso omenil, zakaj si sploh menjal te zadeve, predvidevam, da zaradi tega, ker ti je že prej grelo.

Gume pa bi znale bit glasne ja, očitno je bil že dober prodajalec, da ti je dal nove gume gor :mrgreen:

Kohec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kohec Po avg 20, 2018 8:26 pm

Očitno si na žalost eden izmed mnogih naivnežev, ki so kupili mačka v žaklju. Ko si kupil avto, zakaj ga nisi še enkrat podrobno pregledal, preden si ga odpeljal? Razlika med dobrimi michelin in zlizanimi nexen gumami se pa ja lahko takoj vidi, mar ne!
Glede gretja pri zadnjem kolesu pa so ti že napisali - pelji nazaj k tistemu, ki ti je delal.
Pa še nekaj - tvoje pisanje je obupno - nauči se uporabljati ločila!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov