Pozdravljeni, zanima me sedma koda za siemensovo šobo 03L130277B na 1,6TDI motorju CAY . Na sami šobi je izpisanih šest kod. Za sedmo kodo pa ne vem ali se vnese črka O ali številka NIČ.. Je pa pri vseh štirih šobah zadnja sedma koda ista. Če kateri pozna- je seznanjen s tem naj mi prosim sporoči ali gre za NULO ali črko O. Hvala za odgovore!
ponavadi se zadeva loči po tem da je številka 0 malo bolj ozka in bolj bodobna ovalu, načim črka O zgleda kot pravi krog. oz v nekaterih primerih je številka 0 še prečrtana skoz sredino
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM
modrina je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me sedma koda za simensovo šobo 03L130277B na 1,6TDI motorju CAY . Na sami šobi je izpisanih šest kod. Za sedmo kodo pa ne vem ali se vnese črka O ali številka NIČ.. !
Na sliki je koda, ki se vnaša AADKHH kateri bi bilo potrebno dodati še to sedmo (0) za katero sprašujem ali je nič ali črka O. Vse štiri šobe imajo ko pogledaš v nastavitven program vnešeno isto zadnjo sedmo kodo, ki pa na samem injektorju ni izpisana. Ker moramo eno šobo zamenjat zaradi odpovedi električnega dela sprašujem kaj se vnese. Hvala za odgovor
Šobe tudi če nebi skodiral, ni vzrok za zelo visoko porabo. Malenkost ja, kaj več pa ne. Dosti avtov se vozi z neskodiranimi šobami pa je ''načeloma'' vse ok
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM