astragsi je napisal/-a:avto sem priklopil na tester ceprav ni gorela nobena kontrolna lučka , ter mi je odčitalo to napako : P0514 Battery temparature sensor - circuit range/performance . Ce kdo ve kaj je to tocno ter kje se nahaja motor pa je 1.6 16v x16xel
astragsi je napisal/-a:avto sem priklopil na tester ceprav ni gorela nobena kontrolna lučka , ter mi je odčitalo to napako : P0514 Battery temparature sensor - circuit range/performance . Ce kdo ve kaj je to tocno ter kje se nahaja motor pa je 1.6 16v x16xel
dejanb75 je napisal/-a:astragsi je napisal/-a:avto sem priklopil na tester ceprav ni gorela nobena kontrolna lučka , ter mi je odčitalo to napako : P0514 Battery temparature sensor - circuit range/performance . Ce kdo ve kaj je to tocno ter kje se nahaja motor pa je 1.6 16v x16xel
Poglej če je na klemenu od baterije, na minus polu. Pri Fordu se mi sdi da je tam, zgleda kot ena škatlica.
dejanb75 je napisal/-a:A veš da odgovorjaš na 12 let staro vprašanje?
Ne nisem opazil. Če se kdo počuti prizadet ali kakorkoli oškodavan zaradi tega se mu opravičavam.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 7 gostov