driver8 je napisal/-a:Moj 100kw fap euro4 se bliža pol miljona km. V tem času so bili menjani senzor vrtljajev, senzor na gredi in senzor na izpuhu, ravnokar pa še grelne svečke. Vse ostalo je še original in dela. Mehanik pravi, da euro 5 so še bulletproof, pri euro 6 pa rad nagaja sistem adblue (kot verjetmo pri večini dizlov te generacije).
Na drugem, 120kw euro5, 230tisoč prevoženih, so bila menjana tesnila/podložke injektorjev.
Fan je napisal/-a:Preverite pravilno delovanje stopalke plina.
boštjan_01 je napisal/-a:Popravljanje je pogosto ugibanje, veliko razmišljanja in po sistemu izločanja napak.
Najprej preveriš kar je najlažje in najceneje, z čimmanj stroški.
Piđi3008 je napisal/-a:driver8 je napisal/-a:Moj 100kw fap euro4 se bliža pol miljona km. V tem času so bili menjani senzor vrtljajev, senzor na gredi in senzor na izpuhu, ravnokar pa še grelne svečke. Vse ostalo je še original in dela. Mehanik pravi, da euro 5 so še bulletproof, pri euro 6 pa rad nagaja sistem adblue (kot verjetmo pri večini dizlov te generacije).
Na drugem, 120kw euro5, 230tisoč prevoženih, so bila menjana tesnila/podložke injektorjev.
Zanimivo upam da se ti bo naprej služil tako treba. ma kr mehanik prav. Na nasem je izklopljen adblu. Mi pa mece napako ven tako sem napisal, res pa da enkrat gre bp skos enkrat pa cuka na rahlo, zdaj gre na tester onlajn da vidimo kaj bo pokazalo in napako diagnosticirat it od začetka itd....
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov