Clio_freak je napisal/-a:ja tiste puše majo luft, sam se mi zdi da ka je kr mal preveč
sicer bom verjetn mogu zamenat tut ploščice počas, saj sostare že 1 let in pol
drgač pa disk skor zihr ni zvit, predlan so bli podrejan. mogoče da so, sam kr sami od sebe se verjetn niso zvil.
kaj a pol zamenam tiste šraufe, k držijo te čeljusti skup al kaj?
lp matej
Kok je to da se ti zdi preveč? Jaz mam kr ornk lufta (tko okol 3mm) pa se ne trese kaj.
Praviš da si diske stružo..... hmm takrat oslabiš disk in je čist možn da si jih pregrel.
Tko sem namreč jaz nardil (za silo sicer gre ampak ne za dolgo) in nisem kaj dost zaviru( sej z dizlom niti ne morš dosegat nekih extremnih hitrosti) ampak so po slabih 5000km se spet zvili

No pol pa me je razjezlo pa sem kupo nove diske pa ploščice in od takrat dalje je mir.Tko da če maš že kr ornk slabe diske (beri: majo za sabo že neki km) pol jih lepo menji sej veš, na zavorah je bedno varčevat.
Tist puše pa.......... hmmmmmmmm.... če majo res res ornk lufta al dobi kje druge al pa jih daj na novo delat.Pa pazi ko boš skupi delu, fajn namaži stvar pa pazi na zaščitne gumice,ki so okol. Le te morjo dobr tesnit (varovat) te puše pred umazanijo.Ker se more cela čeljust prosto gibat sem in tja drgač ti požere ploščice,pregreje disk bla bla bla (izkušnje

:P )