Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
ole
Nov uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a ole So maj 01, 2004 9:14 pm

Neo32 je napisal/-a:ole: dej sredinsk lonc nazaj gor bo manj glasen ker sredisnki lonec je samo zato gor da ti omejuje zvok, jest sm opazu veliko razliko, prej sm imu z loncem zej pa brez in se pozna v zvoku sploh pa k se masina zvrti

No ql ql, ker zdej je res nemogoče, sploh pa kot pravš ko se mašina zvrti......moja uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Ma cev bom pa vseen še shranu, mogoče me pa kdaj prime da bi mel bl glasnega :D

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 So maj 01, 2004 9:15 pm

am a mislis to tist rdeci kukr silikon k se uporablja tud za dihtanje raznih delov motorja, al kej druzga?
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So maj 01, 2004 9:19 pm

ole je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:ole: dej sredinsk lonc nazaj gor bo manj glasen ker sredisnki lonec je samo zato gor da ti omejuje zvok, jest sm opazu veliko razliko, prej sm imu z loncem zej pa brez in se pozna v zvoku sploh pa k se masina zvrti

No ql ql, ker zdej je res nemogoče, sploh pa kot pravš ko se mašina zvrti......moja uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Ma cev bom pa vseen še shranu, mogoče me pa kdaj prime da bi mel bl glasnega :D

k pa mas za en lonc gor?

pa pravs da nimas katalizatorja a pol mas tm sam cev al je komplet od kolektorja pa do sredinskega rora en del?
Slika Slika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR So maj 01, 2004 9:21 pm

Neo32 je napisal/-a:am a mislis to tist rdeci kukr silikon k se uporablja tud za dihtanje raznih delov motorja, al kej druzga?
ne ne tist kr jst rabm je pomoje bl trda zadeva,ko se posuši sej če ne bom šu pa na servis zamenat bo že neki
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
ole
Nov uporabnik

Napisal/-a ole So maj 01, 2004 9:28 pm

ne tko je da mam namest katalizatorja en navadn lonc, vsaj tko so mi rekli... :lol:
Potem sem mel tkoj za tem loncem še sredinski lonc, ki ga zdej ni več in potem še zadnjega ne
Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So maj 01, 2004 9:28 pm

Ruff_RydeRR je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:am a mislis to tist rdeci kukr silikon k se uporablja tud za dihtanje raznih delov motorja, al kej druzga?
ne ne tist kr jst rabm je pomoje bl trda zadeva,ko se posuši sej če ne bom šu pa na servis zamenat bo že neki

U ej ne bi vedu, slisov sm ze zazadevo k so jo vcash prodajal po topshopu kao en plastelin k se cez cajt strdi in baje nej bi blo tist tud za aupuhe, baje :)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So maj 01, 2004 9:32 pm

ole je napisal/-a:ne tko je da mam namest katalizatorja en navadn lonc, vsaj tko so mi rekli... :lol:
Potem sem mel tkoj za tem loncem še sredinski lonc, ki ga zdej ni več in potem še zadnjega ne

A pol sploh nimas tazadnhga lonca, ja nc cudnga da ropota :)

sm mislu da mas sam cev, ker ce bi bla sam cev bi jest to nabavu ker bi dal katalizator dol pa sam cev umes baje da se pozna razlika
Slika Slika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR So maj 01, 2004 9:37 pm

ja ja vem za tisto zadevo sej ZELO uporabna res sm ceu podn u eni rjavi katrci s tem 'pošvasu' mogoče bi se dal tud to ponucat sam bom šu kr na servis Lp
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
ole
Nov uporabnik

Napisal/-a ole Po maj 03, 2004 9:34 am

včer sem bil na morju, matr skor bi mi ušesa vrglo ven......tko da sem dns šou dat sredn lonc gor, razlika je zloooooooooooooooooooooooooooooo velika, se da vsaj normalno vozt.....
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Napisal/-a noobie Po maj 03, 2004 4:21 pm

Ali kdo pozna:

SERVIS IZPUŠNIH SISTEMOV Hitri servis Caserman, Caserman Peter, s.p.
Pod Hruševco 14
1360 VRHNIKA

Njablizje mi je pa zato. Drugace pa pomoje vsi enak nardijo?
Be happy

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Po maj 03, 2004 6:51 pm

noobie je napisal/-a:Ali kdo pozna:

SERVIS IZPUŠNIH SISTEMOV Hitri servis Caserman, Caserman Peter, s.p.
Pod Hruševco 14
1360 VRHNIKA

Njablizje mi je pa zato. Drugace pa pomoje vsi enak nardijo?

Jah no kolegu je en mehankar 3× popravlov gibljivo cev na Tipotu, pa je se zmerej ni ustimov, sam pol je kolega su drugam. Drgac je pa tko, sej vids koj po odnosu do tebe, pa enkrat gres pac probat, sej ce te bo scat pelov pa naslednic ne gres k njemu. Sam za tega k si ga pa ti omenu pa ne poznam, bojo drugi kej vec povedal ce ga poznajo, ni iz moje regije. :)
Slika Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Napisal/-a noobie Po maj 03, 2004 7:26 pm

Ja najbolje, da kdo pove ki zivi v blizini. K je fejst k je najbizje, ker uni v Kranju bo mal tezka zato ker grem po izpuh jutri po sluzbi in bom zamudu. Zapre pa ob 17:00.
Be happy
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov