accim je napisal/-a:hmm...a recimo ob dodajanju gasa drsi? men je enkrat k se je ful segrela...dam gas pa se vrtlaji povečujejo, avto pa ne pospešuje. pol, k se j shladila, j blo bolš, sam useen tud čutm da bo treba menat..no upam da bo dau gdo dobr nasvet oz. bo kkšno izkušnjo deliu.. Lp
lisko1 je napisal/-a:Matcho močno sumim potisni ležaj. Kajti pri meni so točno taki simptomi in dober vem da je potisni ležaj fuč. Enkrat ko se srečamo (na srečanju če ne prej) ti pokažem kak se to sliši.Sliši se pa pri speljevanju ali pa pri prestavljanju iz višje u nižjo prestavo.In to točno takrat ko spustim kuplungo (mal prej ko dokončno zagrabi)
accim je napisal/-a:hmm...a recimo ob dodajanju gasa drsi? men je enkrat k se je ful segrela...dam gas pa se vrtlaji povečujejo, avto pa ne pospešuje. pol, k se j shladila, j blo bolš, sam useen tud čutm da bo treba menat..no upam da bo dau gdo dobr nasvet oz. bo kkšno izkušnjo deliu.. Lp
matcho je napisal/-a:lisko1 je napisal/-a:Matcho močno sumim potisni ležaj. Kajti pri meni so točno taki simptomi in dober vem da je potisni ležaj fuč. Enkrat ko se srečamo (na srečanju če ne prej) ti pokažem kak se to sliši.Sliši se pa pri speljevanju ali pa pri prestavljanju iz višje u nižjo prestavo.In to točno takrat ko spustim kuplungo (mal prej ko dokončno zagrabi)
Točno tak lisko ja.
Mogoče veš kolko pride takšen potisni ležaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov