Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Jimmi
Nov uporabnik

VW Golf IV TDI

Napisal/-a Jimmi To maj 04, 2004 7:42 am

Napaka na motorju. Občasno motor nima pospeškov kot bi jih moral imeti. Luftmesser je bil menjan. Napaka se pojavlja ob toplejših mesecih. Pozimi načeloma ne. Napaka bi naj bila na vbrizgalnih šobah. Vendar bi rad dobil še drugo mnenje, ker zamenjava le teh ni poceni. Ali kdo pozna kakšnega zanesljivega serviserja vw tdi motorjev, ki bi lahko definiral napako?

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: VW Golf IV TDI

Napisal/-a matcho To maj 04, 2004 6:55 pm

Jimmi je napisal/-a:Napaka na motorju. Občasno motor nima pospeškov kot bi jih moral imeti. Luftmesser je bil menjan. Napaka se pojavlja ob toplejših mesecih. Pozimi načeloma ne. Napaka bi naj bila na vbrizgalnih šobah. Vendar bi rad dobil še drugo mnenje, ker zamenjava le teh ni poceni. Ali kdo pozna kakšnega zanesljivega serviserja vw tdi motorjev, ki bi lahko definiral napako?

To mi je pa zelo znano, samo hvala bogu nimam več težav s tem.
Slika

Jimmi
Nov uporabnik

Napisal/-a Jimmi Sr maj 05, 2004 2:07 pm

Kaj si pa naredu!

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Sr maj 05, 2004 10:43 pm

Nič nisem naredo. Samo od sebe je nehalo. Bomo vidli če bo letos tudi tako.
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: VW Golf IV TDI

Napisal/-a lisko Sr maj 05, 2004 11:21 pm

Jimmi je napisal/-a:Napaka na motorju. Občasno motor nima pospeškov kot bi jih moral imeti. Luftmesser je bil menjan. Napaka se pojavlja ob toplejših mesecih. Pozimi načeloma ne. Napaka bi naj bila na vbrizgalnih šobah. Vendar bi rad dobil še drugo mnenje, ker zamenjava le teh ni poceni. Ali kdo pozna kakšnega zanesljivega serviserja vw tdi motorjev, ki bi lahko definiral napako?

Podobna težava je bla na mojem N/A dizlu......... probi ga sterat. Men je delu pa me je dvignilo u "$&"#$&"# pa sem ga teru ko konj........ čudežno zginlo vso cukanje in slabo vžiganje
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Jimmi
Nov uporabnik

Napisal/-a Jimmi Če maj 06, 2004 6:12 am

matcho je napisal/-a:Nič nisem naredo. Samo od sebe je nehalo. Bomo vidli če bo letos tudi tako.

A ti je to delalo poleti, na jesen pa je izginilo?

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Če maj 06, 2004 4:09 pm

Jimmi je napisal/-a:
matcho je napisal/-a:Nič nisem naredo. Samo od sebe je nehalo. Bomo vidli če bo letos tudi tako.

A ti je to delalo poleti, na jesen pa je izginilo?

Točno tak. Zdaj me pa zanima kak bo letos.
Slika

Jimmi
Nov uporabnik

Napisal/-a Jimmi Pe maj 07, 2004 6:26 am

Se grem stavit, da se ti bo letos zopet ponovilo. Pol bova pa ze dva z isto napako.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: bianco in 5 gostov