Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Vzrok je v....

Napisal/-a pugi405 Po maj 10, 2004 6:31 pm

Moj problem... :wink: oz. problem mojga avta, je v tem, da ko pride števec na 100 km/h se počasi oz. zelo počasi povečuje hitrost od tam naprej. Gas tiščiš lahko u podn avto pa počaaaaasi jemlje zalet. :evil: . Ko sem tako pohodil očetovo Laguno sva se peljala 160 in ne le 100 po cesti izven naselja. :shock: . Torej.. kar nekakšna lenobnost in neodzivnost. Pa še to.. ko ima enkrat brzino, pa se mi zdi, da so obrati veliko previsoki. Kaj bi bilo krivo? lambda je OK, kat. tudi :( . Kompresija je dobra, nič ne kadi, le prosti tek zeza... prbija po nepotrebnem in ko na mestu dodajaš gas kazalec za obrate reagira približno 1 sekundo po dodanem plinu. WTF?

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Po maj 10, 2004 6:39 pm

Dej ti meni povedi kako je ta avto vozen?Hitro,pocasi skozi saltan na nizkih obratih...
Tip motorja povedi,dej se kaksen detajl

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po maj 10, 2004 8:17 pm

axa je napisal/-a:Dej ti meni povedi kako je ta avto vozen?Hitro,pocasi skozi saltan na nizkih obratih...
Tip motorja povedi,dej se kaksen detajl

Vožen mešano. Vožen je kratke relacije. Šaltan pri nizkih obratih, ne vidi avtoceste, teran je mogoče 2X na mesec. V glavnem ga ne teram mrzlega prek 3000 obratov. Tip motorja je 1.6 BDY XU5 - je monopoint.. Pug 405(ne vem, če to kaj pomaga).

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Po maj 10, 2004 10:47 pm

To po mojem je neki z vbrizgom goriva,to podobno nam je delal Renault 25 V6.
Minimum je skakal, ni hotelo parv potegnit na koncu smo pogruntali
da je šel računalnik(za regulacijo goriva)... :x

Mogoče kaj z predvžigom da je mal za nastavit,injektori zabiti itd. možnosti je ogromno
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov