Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Bosch črpalka

Napisal/-a RedBull™ Sr maj 12, 2004 10:16 am

A kdo ve,kje na gorenjskem oz. v Lj. obnavljajo bosch pumpe? Namreč kolegu so na pooblaščenmu servisu rekl,da jo bo treba obnovit. Baje so mu jo nastavlal ampak ni nič boljš. Ma pa namreč VW golfa 2. K mu v prostmu teku full čudn avto dela,se mu kr zaganja,pol med vožnjo je pa boljš. Ima kdo s tem kakšne izkušnje? Pa kolk to približn nanese? Res je to težko povedat,ubistvu kva bodo menjal. Pa kolk je treba za popravilo čakat,oz. v kolkmu času je to popravljen?

Lp

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Sr maj 12, 2004 10:35 am

Pozdravček!
Za Lj. nebi vedel kje bi se dalo to urediti, je pa v Savinjski dolini en servis, ki je specializiran samo za takšne stvari. Če pelješ po stari cesti od Vranskega proti Celju boš ob cesti našel tablo kam zaviti. Iz lastnih izkušenj vem da je servis zelo na nivoju, čeprav prvi vtis ni takšen.

Kaj bodo popravili? Verjetno bo potrebno izmeriti koliko tlaka še ustvarja bosch črpalka, potem pa bodo zamenjali določena tesnila..., nastavili bodo čas vbrizga...

Servis je dokaj drag, ker pač popravljajo z originalnimi Bosch deli, ti pa lahko zagotovim da bo tako popravlejna črpalka preživela avto in tudi motor, čeprav veljajo ti golfi za neuničljive.

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: Bosch črpalka

Napisal/-a kr3mn1 Sr maj 12, 2004 11:00 am

šmeks je napisal/-a:A kdo ve,kje na gorenjskem oz. v Lj. obnavljajo bosch pumpe? Namreč kolegu so na pooblaščenmu servisu rekl,da jo bo treba obnovit. Baje so mu jo nastavlal ampak ni nič boljš. Ma pa namreč VW golfa 2. K mu v prostmu teku full čudn avto dela,se mu kr zaganja,pol med vožnjo je pa boljš. Ima kdo s tem kakšne izkušnje? Pa kolk to približn nanese? Res je to težko povedat,ubistvu kva bodo menjal. Pa kolk je treba za popravilo čakat,oz. v kolkmu času je to popravljen?

Lp

k men jo prpel pa je. kranj. drgac pa kar tristan misl je servis Jelen, taglavn servis v slo v Gomilskem. je sicer dober, ampak tud drag. na izjave servisa se pa ne bi zanasal.

lp ,kr3mn1
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr maj 12, 2004 12:59 pm

kr3mn1 je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:A kdo ve,kje na gorenjskem oz. v Lj. obnavljajo bosch pumpe? Namreč kolegu so na pooblaščenmu servisu rekl,da jo bo treba obnovit. Baje so mu jo nastavlal ampak ni nič boljš. Ma pa namreč VW golfa 2. K mu v prostmu teku full čudn avto dela,se mu kr zaganja,pol med vožnjo je pa boljš. Ima kdo s tem kakšne izkušnje? Pa kolk to približn nanese? Res je to težko povedat,ubistvu kva bodo menjal. Pa kolk je treba za popravilo čakat,oz. v kolkmu času je to popravljen?

Lp

k men jo prpel pa je. kranj. drgac pa kar tristan misl je servis Jelen, taglavn servis v slo v Gomilskem. je sicer dober, ampak tud drag. na izjave servisa se pa ne bi zanasal.

lp ,kr3mn1

Ma mrš pa še moj komp...........
Ok nazaj na temo. kr3mn1 in za kok bi ti to porihtu? tko za info ker se jaz tud zanimam u tej smeri.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Sr maj 12, 2004 2:19 pm

Ko sem jaz delal generalko mi jo je mehanik odnesel nakam v Koper. Skupaj z pumpo pa moraš dat še šobe da ti vse lepo naštela tko k more bit. Mene ja takrat prišlo 40K sit.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če maj 13, 2004 2:30 pm

lp ,kr3mn1[/quote]

bi uštimu ti? :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov