Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

"Mojstri"!

Napisal/-a Tilen Ne maj 16, 2004 8:58 am

Ta teden sem le dobil feltne iz Italije (še dobr, da je blo vreme bol jeba, da so mi zimske zdržale; fotke dam nasledn tedn). V petek grem zamenjat podkve, pa sem rekel, da grem za spremembo enmu vulkanizerju v Žalcu za 3,5 jurjev (drgač sm hodu na AMZS, k računa 6 jurjev pa naredijo kao v nulo). Ko pa je odvijal zimska kolesa, nebodigatreba je prišel. Ko sem oktobra menjaval na zimske, mi je mojster! pri AMZS na veliko govoril, kako nekateri vulkoti kr postrani "nabijejo" vijake in uničijo navoje. Slutite kam pes taco moli? Ta d**** mi je naredu natanko to. Zjeban navoj na vijaku in na pesti. Zdej pa ne vem točno kaj bi naredu, a nej grem tja pa nardim agadir, al nej pojem zadevo? Računa nimam več. Če pa kdo ve za kašno pesto in ležaje za sprednje kolo (Punto 1.2 16V l.2000), se priporočam.

Pa še malo začinimo:
Prejšnji teden mi je neznani (nej se zahvali in zmoli en očenaš, da je ostal neznani) debilko potegnil ris s ključem po zadnjem boku avta (ris dolg en meter), pa je škode za 80 jurjev. Uveljavu sem kasko objestnost, kaj pa drugega. :evil:

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne maj 16, 2004 9:02 am

Tko je z temi risi men so tudi pri prejšnem avtu poškodovali cel bok avta za feltne upam da čimporej pofotkaš glede peste pa nebi vedel
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne maj 16, 2004 10:07 am

Jst ti svetujem,predn začneš drugo pesto iskat,da probaš z navojnem svedram popravt navoj v pestu,vijak pa probi kakšn rabljen dobit.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov