Nasveti in napotki ter povpraševanja...

stilk0
Novinec

ELEktrične šipe

Napisal/-a stilk0 Po maj 31, 2004 9:11 am

Mam Fiat Stilo 1.8 16 V
Zdej me pa zanima ker mi gre full naživce pr vozniku za električno šipo zakwa ne gre šipa do konca gor k prtisnš morš skoz prtiskat ene 5x da se do konca zapre pr sopotniku gre pa lepo gor k držiš? je to normalno al ne ? če je se da popravt to kako pa kje?
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po maj 31, 2004 9:55 am

Vidim da si še enkrat tukaj napisal. Sem ti že v prejšnji prvi tvoji debati o tem napisal kaj bi blo možno.

Uporabniški avatar
Flok1234
Nov uporabnik

Napisal/-a Flok1234 Po maj 31, 2004 10:05 am

To je kar normalno! Pri marei je isto tako, da na voznikovi strani enkrat pritisneš za sovoznikovo steklo in se zapre do konca, za voznikovo šipo je drugače (očitno je na voznikovi strani impulzno stikalo, tako, da moraš držati stikalo toliko časa, dokler se šipa ne zapre). Zakaj je pa tako pa ne vem...

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po maj 31, 2004 11:47 am

sej glih to je problem ker tud če držim se ne pomika gor se ustavi vsakih 5 cm pol morš pa spet prtisnt. to se prav morm ene 6x prtisnt da čist zaprem do konca če držim se ustav vsakih 5 cm... dol gre pa normalno to je zihr neki narobe :evil:
s_t_i_l_ko

matejča
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a matejča Po maj 31, 2004 10:11 pm

:?: TOLE PA ZIHR NI DVOSTOPENJSKO STIKALO...MISLM DA JE NAJBOL D SE OGLASIS PR ENMU K MA MAL VEČ POJMA O TEM (SERVIS!)...STILO MA SERISKO NA OBEH SPREDNIH ŠIPAH NARJEN TKO DA KO MALO DL DRŽIŠ STILALOL SE STEKLA AVTOMATSKO DOKONCA ODPREJO.TIST BOGI STIKAU TI BO PA ŽE KŠN MAL POGLEDU.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po maj 31, 2004 10:24 pm

matejča je napisal/-a::?: TOLE PA ZIHR NI DVOSTOPENJSKO STIKALO...MISLM DA JE NAJBOL D SE OGLASIS PR ENMU K MA MAL VEČ POJMA O TEM (SERVIS!)...STILO MA SERISKO NA OBEH SPREDNIH ŠIPAH NARJEN TKO DA KO MALO DL DRŽIŠ STILALOL SE STEKLA AVTOMATSKO DOKONCA ODPREJO.TIST BOGI STIKAU TI BO PA ŽE KŠN MAL POGLEDU.

Drugic prosim ugasni caps lock :wink:
lp

stilo2
Nov uporabnik

Napisal/-a stilo2 To jun 01, 2004 5:31 pm

Vsi stiloti imajo na prednjih steklih senzor ki zaznava oviro. Jes mislim da je okvara na tem senzorju, tko da ti svetujem da greš na servis. Sej če je avto v garanciji spada to v sklop garancije.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov