infiniti je napisal/-a:Jah kaj naj rečem, ko kupuješ rabljenega vedno zahtevat serisno knjižico, račune iz servisov pa po možnosti še preverti na računalniku v servisu če je vse legit. -Drugače je maček v žaklju
Jonas je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Jah kaj naj rečem, ko kupuješ rabljenega vedno zahtevat serisno knjižico, račune iz servisov pa po možnosti še preverti na računalniku v servisu če je vse legit. -Drugače je maček v žaklju
Jah ni nujno, jz mam v servisni stemple sam do 65k notr, k uradni servisi nategujejo se bolj kot ce peles k enmu peku. Pa je avto redno servisiran skoz. Racunov od servisov pa nimam, sam je avto zihr bols vzdrzevan ko od nekoga ki ima vse stemple notr... Zal kupcu tega ne morm dokazat, samo ce ga do mehanika pelem pa mu on pove kako je z avtom...
LP
zupi13 je napisal/-a:bergkamp je napisal/-a:Kako pa ugotoviš na rabljenem avtu da je bil števc prevrten? Kakšni so znaki?
na mehanskem ti kazalec za hitrost trepeta, pr elektronskem pa (vsaj pri mojih dveh primerih) pa kaka lučka za osvetlitev števcev crkne!
lisko je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:bergkamp je napisal/-a:Kako pa ugotoviš na rabljenem avtu da je bil števc prevrten? Kakšni so znaki?
na mehanskem ti kazalec za hitrost trepeta, pr elektronskem pa (vsaj pri mojih dveh primerih) pa kaka lučka za osvetlitev števcev crkne!
Tole ne drži u vseh primerih
Alexx je napisal/-a:Fantje, dandanes guljufajo tudi avtohiše. En kolega je peljal svoj avto v eno avtohišo, če bi mu ga vzeli v račun in bi on pri njih vzel novega. Trgovec ga je na "oko" pregledal a mu je na koncu rekel(avto je imel 180.00 prevoženih), takšnega avta ne bom mogel prodati, če hočeš da ti ga vzamem v račun ti bom dal 20 jurjev manj, ker ga morem peljati, da mu bodo zbili kilometre. Pa je pol tist avto namesto 180.000 km imel naenkrat samo 105.000. Mislim, potem pa idi v avtohišo kupit rabljen avto. So še slabši kot bi na sejem šel kupit avto. Jaz sem proti zbijanju kilometrov. Si pač ne morem novega avta privoščit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov