Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
vesko.style
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a vesko.style So jun 05, 2004 1:55 pm

no mene je pa glibljiova cev kostala 8 cukov z delom ! v velenje bo treba prit pa menjat gibljive cevi !
drgac pa , a si se kej spilu z senzorjem na zracnem fiiltru, kr ponavasd ce nedaš nazaj senzorček tko kot je treba na filter (ohišje filtra) zna goret lučka check !
a maš športi filter ?????????
kadar serviserji hyundaja prklopjo na rač. ponavad nepokaže nič! tko da...
prever senzor na zračnem filtru !!!!!!!!!! :lol:
" NIKOLI NI PREPOZNO " !!!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim So jun 05, 2004 3:16 pm

hm bom preveru. drgač pa nimam šp. filtra. sm ga hotu dat, pol se mi j pa check lučka pržgtala, sm pa reku, da ga bom dau k to popravm, zdj k sm odpravu to, se mi je pa začel ugašat...sm si reku, k odpravm use to ga bom dau, sam ni konca :? :) drgač pa glede servisov. zamenajo 100 drugih stvari, pol ti pa čez 2 dneva spet isto crkne...Lp

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 5:14 pm

Moje mislenje in to je le moje mislenje, da me ne bo kdo obtozil, da sem pametnjakovic...
KOt je rekel prej eden za senzor zraka je najbrz tu podobno, le da je sonda za povrat izpusnih plinov. Moj predlog je z ameriskim trakom prelimaj luknjo in lucka bi morala ugasnit cez nekaj minut. Ce bo ugasnila pomeni, samo, da vlece faus zrak zaradi luknje. V tem primeru ne rabis serviserja. Vem, da obstajajo neke univerzalne gibljive cevi, ker jo je mehankar meni montiral na sluzbenega golfa, pa mislim, da ni blo kej vec kot 15.000 sit. Splaca se probat 30.000 je pa le nekaj dnarja. ker ti skor 100% sveti zarad tega, ker je tam luknja.
LP!

Uporabniški avatar
vesko.style
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a vesko.style So jun 05, 2004 7:54 pm

se strinjam s tabo !! 8)
" NIKOLI NI PREPOZNO " !!!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne jun 06, 2004 9:42 am

hvala za odgovore, ampk so že poštimal tist. z menjavo tiste cevi tkrt. zdj mam že drug problem :cry: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight= to se nm zmerj dogaja po tem "velikem servisu" bil je na 90.000 km zdj je skos nekj narobe. na istem servisu smo mel subaruja na 100.000 km prvih 15.000 km je blo par napakc, no zdj spet laufa. no itk ma pa večima avtomobilov tm do 100.000km garancijo, to tud nekj pove. Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov