Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: Re: UNDER-CAR NEON

Napisal/-a matcho Če feb 13, 2003 6:13 pm

Twingo_Sport pravi:
Matcho a si jih sam naredu al si jih kupu.Kje pa kako si naredu?
Prosim za en kratek roman. :D
Hvala!

Ne sam jih ziher nisem naredo, kupo sem jih in imam trenutno 2 (odspredaj in odzadaj). Eno sem kupil v My Sound (9000 sit) eno pa v media marktu (5000 sit), obe sta iste dimenzije 54cm in obe sta modri barvi!
Vse kar moraš naredit je to, da dvigneš avto in pogledaš kje bi najlepše in tudi najbolj varno pasala (da ti nebi kaka ovira na cesti vtrgala vsega skupaj dol)! Jaz sem še obe s silikonom zalil na vsaki strani da slučajno nebi prišla kaka voda noter! No pol sem pa samo zvrtal luknje odspodaj v plastiko, našraufal stvar gor in jo ustrezno fiksiral da se mebi preveč majala!
Poleg tega pa sem si še napelal kabl v notranjost avta in si naredil eno majhno stikalo pod volanom (ker nocem da mi sveti nonstop, ampak tu pa tam malo vklopim)!
V glavnem zadevo sploh ni težko narediti gor (LED diode pa nena mislim gor delat), rabiš malo časa, to pa je tudi vse! Samo pol pa ima avto tudi mnogo lepši izgled (večina ljudi ko me pozna, so mi rekli da se jim zadeva ful dopade)!
Tako da če si se odločil da boš to naredil potem naredi! Pa še drago ni!

[Sporočilo uredil/a matcho na dan 13.02.2003 ob 18:14 GMT]
Slika

Uporabniški avatar
TWINGOfreak
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Re: UNDER-CAR NEON

Napisal/-a TWINGOfreak Pe feb 14, 2003 8:00 am

Twingo_Sport pravi:
citiram:
--------------------------------------------------------------------------------
Twingo_Sport pravi:

TISTE ZADEVE PO 70k PA JE PO MOJE NATEG DO NEBA

To nism jest napisu POMOTA!heheh :D
Se to mi povej kje je ta trgovina v Homcu?
Pa kje je Homec?Twingofreak lahko mi pa na email posles pa bova se kaksno pametno rekla o nasih twingotih.
THX Cao!!

Jest na primer delam v AvtoAkustiki in Avto-Phonu, tko da sam reč pa dobiš za tako ceno da te bo kap. ĐABE, logično! Okol twingov bi res loh kakšno rekla, ker imam mio idej o vagnu in sajtu k bi ga loh mel,... :)
There Will Be No Dawn For Wakers...

Uporabniški avatar
TWINGOfreak
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Re: UNDER-CAR NEON

Napisal/-a TWINGOfreak Pe feb 14, 2003 8:04 am

matcho pravi:
Twingo_Sport pravi:
Matcho a si jih sam naredu al si jih kupu.Kje pa kako si naredu?
Prosim za en kratek roman. :D
Hvala!

Ne sam jih ziher nisem naredo, kupo sem jih in imam trenutno 2 (odspredaj in odzadaj). Eno sem kupil v My Sound (9000 sit) eno pa v media marktu (5000 sit), obe sta iste dimenzije 54cm in obe sta modri barvi!...

Svaka čast da se je najdu še nekdo, ki raj premisl in pobrkla po netu (etc.) kot pa rukne pare na sunce in plača že zdavni odkrito 'TOPLO VODO'. To mi deli!
There Will Be No Dawn For Wakers...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov