Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Golf IV 3 vrata sprednje sipe

Napisal/-a Mate Po feb 23, 2004 5:14 pm

Vse se je zacel, ko mi je pred kasnim letom pa pol en s katro zapelu na cesto pred mene in sm se potem s 5 km/h zaletu vanjga. Skode pr men skor ni blo (sm mogu tablco zravnat) se je pa za 2 cm naprej premaknila sprednja desna sipa, ker je bla odprta. Tega nism opazu. Ko sm potem zapru vrata (avto je bil parkiran z desnim kolesom na plocniku) je pocl, nosilca sta se zlomila sipa je pa not padla. To sm pol sam popravu, z dratom pa sekundnim lepilom :) ker novo pride 27k, ker mors menjat cel mehanizem in se same plastike ne da.

Drug del zgodbe se je pa zgodil dons. Pridem v lj, odprem okno da plunm ven, prtisnm za zapret, hresk. Verjetno se je odlomila plastika. Jezn, k ne vem kaj, ker se mi je mudil pa dez je padu sm pol to na pol popravu, do konca morm pa se vrata razdret.

Vglavnem, bedn mehanizem pa neumen inzinir, da dva boga plasticna koscka drzita gor tolk velko sipo in se hujs, da se same plastike NE DA dobit in mors kupt cel nosilc za 27k. :ue Bom popravu sam, z dratom in sekundim lepilom, ko ne bo vec dezja. :|

LP, Mate

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po feb 23, 2004 5:16 pm

tole plastika in njeno pokanje je že znani problem sploh pri golfih 4... za to ti jih zastonj zamenjajo na uradnem servisu (gre na kulanco) :wink: :wink:
SlikaSlika

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate Po feb 23, 2004 5:42 pm

maky tud ce je avto letnik 98?
To bi mi blo zlo vsec :D

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po feb 23, 2004 5:53 pm

do 7 let se mi zdi samo nisem ziher...
sicer pa une plastike ne dajejo več notri ampak namesto plastike aluminajst del :wink:
SlikaSlika

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate Po feb 23, 2004 6:07 pm

maky thank you very much. Pol jim bom pa kr obe sipi pelu popravt in ja, to, aluminijast del! :)

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate Pe jun 18, 2004 7:17 am

Hm... ocitno sm pozabu odgovort. Ja zdej majo nove nosilce in mehanizem, samo da je brez motorcka, nosilci so pa kovinski in stane en 13k. Mislm, da zdej sipa ne bo vec dol padala... no, upam :-P

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Pe jun 18, 2004 8:35 am

maky je napisal/-a:tole plastika in njeno pokanje je že znani problem sploh pri golfih 4... za to ti jih zastonj zamenjajo na uradnem servisu (gre na kulanco) :wink: :wink:

Vraga menjajo zastonj! :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Nam se je to na golfu IV od mame zgodilo in smo morali placat celoten strosek popravila...niso hoteli priznat napake!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe jun 18, 2004 7:53 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:
maky je napisal/-a:tole plastika in njeno pokanje je že znani problem sploh pri golfih 4... za to ti jih zastonj zamenjajo na uradnem servisu (gre na kulanco) :wink: :wink:

Vraga menjajo zastonj! :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Nam se je to na golfu IV od mame zgodilo in smo morali placat celoten strosek popravila...niso hoteli priznat napake!

jok brate...nic ni dzabe, mogoce plasticni zadnje leto...kovinski stanejo grozno :twisted:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe jun 18, 2004 8:25 pm

ahh...

kupiš fiat in se brez skrbi pelješ naokoli :lol:

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate Pe jun 18, 2004 8:35 pm

Kovinski so 13k za eno sipo +delo.

Sergio: Nm samo sipe notr padajo... masina zaenkrat se kr lepo melje... upam da bo tko tud naprej :P

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar So jun 19, 2004 6:27 am

Ce bos sam delu, se baje dajo tud ceneje dobit. Moj fotr je najprej 3x menjal, najprej 1x v garanciji, potem se dvakrat, da je placal, sele cetrtic pa mu je tip rekel - ja pa maste res smolo, kaj pa ce bi mi dal vam alumunjaste nosilcke. Mojmu fotru se je ja tema nardila, ko je to slisu...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], zundapp in 9 gostov