Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jun 19, 2004 2:01 pm

Ma jst mam pa na škodi se lucasove (prva vgradnja,pa ko nežno pritisnm na zavoro mi cviljo....kaj čmo,vsak ma svoje mnenje!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ So jun 19, 2004 6:36 pm

dejan84 je napisal/-a:
Serđo™ je napisal/-a:a ti si vzel narezano varianto al navadne?

K jst bi čist neki simpl navadnega, ni denar za narezane :lol:

šmeks: 1998 letnik

Sm šou glih 3 dni nazaj vprašat za brembote.

Navadni: 4k SIT
Hlajeni in navrtani: 3 × dražje, ampak dobavijo sam po naročilu, pa čakalna se zna zavlečt na kakšn mesec al pa še več. :P

Na žalost pa se ne da dobit (vsaj v tej trgovini) še brembovih čeljusti :(

Hum, najboljša ponudba k sm jo jst dobil za brembote je bla 250 funtov + postnina iz UK..

Drgač pa za 1.6 ne boš najdu čeljusti. Za 2.0 se mogoče kej najde, drgač pa poiskat enga razbita coupea 2.0 20V turbo. Pa še to ne paše direkt ;)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So jun 19, 2004 6:44 pm

Serđo™ je napisal/-a:Hum, najboljša ponudba k sm jo jst dobil za brembote je bla 250 funtov + postnina iz UK..

Drgač pa za 1.6 ne boš najdu čeljusti. Za 2.0 se mogoče kej najde, drgač pa poiskat enga razbita coupea 2.0 20V turbo. Pa še to ne paše direkt ;)

Jah, zapel se do trzina. V ind. coni je metalika trade, tam k sm jst spraševal, pa mi je una teta tko rekla :P Sej sm tud jst kr mal pogledu, k je rekla ceno, sam glede na to da je gledala po katalogu, se verjetn (upam) ni zmotila.

Jah, s čeljustmi pa vem da je problem :? Bom že vidu kako bom zrihtu če se bom odloču menjat cel komplet.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ So jun 19, 2004 6:47 pm

ne ne :lol:

to za diske verjamem, sam jst itak sploh ne bi vzel od brembota.

jst sm vse za čeljust govoru

da sm mel najboljšo ponudbo za brembote (relativno ok ohranjeni s coupeja turbo) za 250 funtov + ptt :wink:

Pol sm mel clo za ponudbo kao brembotov z Nissana Skyline GT-R33 :lol: :lol:

cena : 150 funtov + postnina.

sam nikol ni pol poslal slik pa nehu se je oglasat po ene 3-4 mailih na moje maile, tko da mal dvomim v resnicnost oglasa..

:lol:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jun 19, 2004 6:59 pm

accim je napisal/-a:da vs še nekj prašam, da ne odpiram nove teme...npr. zadnič grem na avtocesti 150 pa sm mogu dost hitr zmanjšat na cca. 120 in pač pohodm zavoro se je pa kr kmal avto začel trest, zavora je pa bl za en k... prjela. seveda sm zmanjšov z menjavanjem prestav itd..alpa recimo, s 140 na 100 sm zadnič probov isto. avto začne trest pa ne primejo. pa sm mislu da je to dost normaln, sam sm učer od fotra vozu pa bremzam s 160 na 120 pa nč tacga ni blo. amm..a so za to zadevo krivi diski, al je pač avto tak :oops: Lp

Jap diski so to.Lahk pa tud bobni zadaj........ ne boš verjel ampak jaz sem dal spredaj nove diske gor pa ploščice. Pa še vedn trese pa ruži. Se pa prav sliš iz zadnjega konca avta. Rata pa točno tko kot si ti reku. Ko bremzam iz 140 na 60. Drgač primejo pa ok.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So jun 19, 2004 7:01 pm

No, ja, to pa je pol. :lol:

Ne, ker sm mislu, da so pol tm diski za đabe (sm se že ustrašu da so celo fake), al pa da so pol v angliji ful dragi. Ker če bi bli po 250 funtov, se jst že ne bi preseravu. :P

Čeljusti bi pa mogoče pasale od GT-ja al pa HGT-ja skupi s temi diski (hlajenimi & navrtanimi), sam bi blo treba prej dobr premert, pol pa sam kšne boljše ploščice (ala Greenstuff al pa Lucas ----> te so kr v redu (že sprobu, ko sm jih kupu za prejšn domač avto, pa sm bil kar zadovoljen) pa tud drage niso ne vem kako). Sam če bi šlo :?:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko So jun 19, 2004 7:49 pm

Ja od HGT-ja rukneš gor pa je komplet diske in čeljusti pa še zavorni cilinder pa je sam dobit enga HGT-ja je pa druga stvar

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ So jun 19, 2004 7:52 pm

jah nič, bejzbolke v roke, pa enga poiskat :lol:

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne jun 20, 2004 11:30 am

kupi tarox narezane diske ali pa brembo max, navadni brembo so zanič,jih takoj pregreješ in se zvijejo.
Brembo max : nehlajeni par 12k sit, hlajeni par 21k sit ,sem jih mel gor na prejšnjem avtu pa so se dobro obnesli (bremzal iz 180km/h na 60 km/h, pa so zdržali, čeprav so včasih malo žareli :D ).

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To jun 22, 2004 4:27 pm

lisko je napisal/-a:
accim je napisal/-a:da vs še nekj prašam, da ne odpiram nove teme...npr. zadnič grem na avtocesti 150 pa sm mogu dost hitr zmanjšat na cca. 120 in pač pohodm zavoro se je pa kr kmal avto začel trest, zavora je pa bl za en k... prjela. seveda sm zmanjšov z menjavanjem prestav itd..alpa recimo, s 140 na 100 sm zadnič probov isto. avto začne trest pa ne primejo. pa sm mislu da je to dost normaln, sam sm učer od fotra vozu pa bremzam s 160 na 120 pa nč tacga ni blo. amm..a so za to zadevo krivi diski, al je pač avto tak :oops: Lp

Jap diski so to.Lahk pa tud bobni zadaj........ ne boš verjel ampak jaz sem dal spredaj nove diske gor pa ploščice. Pa še vedn trese pa ruži. Se pa prav sliš iz zadnjega konca avta. Rata pa točno tko kot si ti reku. Ko bremzam iz 140 na 60. Drgač primejo pa ok.

To ponavadi pomeni da so diski zviti.

Sam sem zadovoljen z ATE-jevimi.

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo To jun 22, 2004 6:16 pm

če maš avto za se vozil po cesti pol daj gor original al pa "kopijo od konkurence" ( ki je praktično isti disk samo v drugi pakungi).....če boš pa dirkal z njim pol pa takoj po Brembo al pa Tarox....samo po moje za "normalno" vožnjo ti diski niso najbolj posrečeni ( rabijo več cajta da se segrejejo na delovno temperaturo, dokler se ne segrejejo dovolj tudi bremzajo bol tako :roll: , dokler niso segreti CVILIJO....pa še plošščice so uko iz glave :x , pa še in še...)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov