Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mirko123
Nov uporabnik

Temperatura

Napisal/-a mirko123 Sr jun 23, 2004 5:47 pm

Zivjo,

na potovalnem racunalniku mi zdej ze 3 dni sploh ne pokaze temperature zunaj.... sam črtice so --.-- . A je crknu termometer al kaj? A se je komu ze zgodilo to?

lep pozdrav

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Sr jun 23, 2004 10:58 pm

mogoč se je pa pot. rač. uprl vremenu :D hec hec..hmm kater avto pa je to? mogoč se je tud kkšna žička staknila?

mirko123
Nov uporabnik

Napisal/-a mirko123 Če jun 24, 2004 8:25 am

:) fabia
mah sej cez dober teden peljem na servis, sam upam da naujo preeeeeeeeevec racunal k mam se kr neki stvari za postimat :roll:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jun 24, 2004 12:43 pm

Mozno, da se je smo kaj staknilo. Lahko je tut ekran na tistem delu sou, ga je zapekl. Lahko je pa enostavno termometer crknu.

S kje si ? Kam to peles ? poslji mi PM pa ti dam cifro od enga fajn mehanika ki drugace dela na VW servisu, doma pa sraufa use. Tut mojga in to zelo ugodno.

Primer:
Menjava jermena altenator - vodna pumpa; menjava prednjih diskov in ploscic, vse fajn presmerglan in podmazan; Menjava prednjih amortizerjev skupaj s fedri; stelanje zadnjih bremz, brusenje zunanjega roba bobna; pranje masine.
Material je bil komplet moj. in kok bi dal na uradnem servisu za to ? No jst zm dal pri njemu za slabe 3 ure dela 3500 Sit.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov