Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
gabrijelF
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

dober in ne predrag servis za peugeot

Napisal/-a gabrijelF Po jun 21, 2004 1:03 pm

pozdravljeni,
pred kratkim sem nabavil peugeot 309 1.4i kat. l.90. Z avtomobilom sem kljub letom zelo zadovoljen, vendar ga bo kot vsakega treba servisirati. Prejšnji (prvi) lastnik ga je vseh 270k km (!) redno servisiral na pooblaščenem servisu v italijanski Gorici. No, ko je ena malenkost nagajala, sem ga tudi sam peljal tja in me je cena skoraj vrgla na rit. :roll:
Ker je avto zelo ohranjen, res lep in vzdrževan, mi duša ne da, da bi ga vozil k raznim pocarjem. Skratka zanima me, če kdo pozna DOBER servis, ni treba pooblaščen, kjer niso predragi, imajo izkušnje s peugeoti, naredijo dobro in imajo korekten odnos do strank (da se lahko tudi kaj pogovorim, kako in kaj z avtom, ne pa da me odpravi v par besedah, ko kaj vprašam!). Preferiral bi področje severne Primorske ali Ljubljane z okolico.

hvala!

Uporabniški avatar
2Fearles
Nov uporabnik

Napisal/-a 2Fearles Po jun 21, 2004 9:03 pm

Jst sm biu pred kratkim v sežani.
Ura (majn zahtevna dela) malo majn kot 6k.
Kos je pa biu 30ksit :shock: sam kosi so pa original vsi in ceneje pomje težko dobiš (original)
To se pa nahaja čist na konc Sežane.
Jadran Sežana - Tel: 057310400.
p.s. meni je rihtu Aleš zelo faj možakar.

Uporabniški avatar
gabrijelF
Nov uporabnik

Napisal/-a gabrijelF To jun 22, 2004 10:24 pm

hvala!
a ostali pa peugeotov nič ne servisirate al kako? :wink:

mistral1
Novinec

Napisal/-a mistral1 Sr jun 23, 2004 6:41 am

sicer ni v okolici lj ampak jest sm ful zadovoljen z servisom peugeot Tratnik v Šempetru.
Res se potrudjo in probajo rešit problem. Pa tudi računajo normalno.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 23, 2004 12:03 pm

Peugeot servisa,ki bi svoje delo opravljal korektno se nisem videl, razen v kranju, kjer poznam mehanike.. Vrjamem,da ce bos ti tja prisel, da je ne bos dobro odnesel... Se posebej ti svetujem, da se izogibas Modrega Leva in Vica...

Nimam drugega za povedat...

Aja, sej res. Ma ti mas str avto, ti ga k ksnemu fusarju vozi, ki ma na splosno avte, bosvelik bol skoz prisel...
Slika

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Sr jun 23, 2004 10:46 pm

gabrijelF je napisal/-a:hvala!
a ostali pa peugeotov nič ne servisirate al kako? :wink:

Iskalnik dela čudeže :)
Slika

Uporabniški avatar
PEUGEOT 405
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a PEUGEOT 405 Sr jun 23, 2004 10:54 pm

jst mam tut enga fajn serviserja je pa iz okolice Lj ce te zanima
PEUGEOT CLUB SLOVENIA

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če jun 24, 2004 4:49 pm

Bejži v Šmihelj (bliz NG) k Figel d.o.o.
Je pooblaščen servis 8)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 24, 2004 4:56 pm

Če slučajno ne smem tlele blatit imena, prosim moderatorje, da nemudoma zbrišejo post...
NE vozi ga v Kisovec pr Zagorju, to velja za vse...(tudi pooblaščeni za Peugeot) ker so mehaniki šlampasti da je kr kej...delajo tudi optiko, in so jo na Audijo tko fajn naštelali...oziroma naravnali volan, da je bil volan za cca 25° v levo, ko si peljal naravnost...pa 8 čukov...pa še kej je blo, pa kva čem zej vse naštevat...
mamu jim :evil:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

sm56
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a sm56 Če jun 24, 2004 4:57 pm

Ta fliegl zna biti ok.

Uporabniški avatar
gabrijelF
Nov uporabnik

Napisal/-a gabrijelF Če jun 24, 2004 11:58 pm

Aja, sej res. Ma ti mas str avto, ti ga k ksnemu fusarju vozi, ki ma na splosno avte, bosvelik bol skoz prisel...

ma jaz mam bolj slabe izkušnje s temi "domačimi majstri". So ga parkrat kar konkretno polomili pri prejšnjem avtu. Ne maram, da je tako na pol narejeno, pa te pol avto kje pusti. Bi tudi sam nekaj takega spackal, če bi se mal pomatral pa mel malo več časa. Nekako nimam zaupanja v take, ki vajence učijo na mojem avtu. Mogoče ta pravih ne poznam.
Mam pa zdej eno varianto, od fotra kolega šef ene nove delavnice, sem bil tam že s enkrat prejšnjim avtom, pa so v redu nardili. Sicer šraufajo vse, samo so fajn fantje in se da v redu z njimi zmenit, da dajo noter kvalitetne dele, pa pr meni se še sploh potrudijo. Tko da realno, za tako star avto verjetno še najboljša varianta. Drugače pa še vedno pooblaščeni ostanejo, za kak večji, delikatnejši poseg ..
mal sm čudn, vem, kompliciram pr tej "ničvredni škatli" 8) , samo ta avto je zanimiv, mi je res všeč in bi ga rad nekaj časa imel in ohranil v takem stanju.

Uporabniški avatar
4gti
Novinec

Napisal/-a 4gti Pe jun 25, 2004 3:02 pm

Ej ne bo ti žal če pelješ do Rodexa v Radomlje. Dull dobro naredijo pa ne zdi se mi niti da bi bli dragi

sailor
Nov uporabnik

Kraj: primorska

Napisal/-a sailor Pe jun 25, 2004 3:09 pm

Se strinjam z 4Gti, Rodex v Radomljah je OK, pa cajt si vzamejo in so full prijazni, cenovno pa je nekaj srednjega, samo ponavadi raje daš par prešernov več, da je dobro narejeno.
Ampak...
avtek v teh letih bi jaz osebno vozil kakšnemu "fušarju"...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov