Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

NUJNO rabim enga za nastavit elektroniko na punto L95!

Napisal/-a red_mamba Po jul 12, 2004 5:52 pm

Oj!

Bil pri uradnem serviserju za Fiate in Alfe v zgornji Savinjski. In prej težim po telefonu da mam elektroniko za naštimat ker sem senzor za zrak zamenjal, ki je bil kaput in mi avto ne laufa vredu pod štandgasom. Pol mi reče nej ob 16h uletim.

No pol k pa pridem se pa zače nočna mora. Model mi ni hotu tizga nardit za kar sm pršu!!!!!!????? Mater jst mu skoz trobim na tester z avtom pa elektroniko nastavit. Un qrac bi pa rad da mu avto pustim pa da bo on to šraufal dokler ne bo vredu. Pa pišuka no a so vsi tko zabiti al kaj?

Kje ne zdej dobim normalnega/poštenga serviserja z testerjem da mi nastavi prosti tek? Fiat lovers help me :? :cry:

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Po jul 12, 2004 6:46 pm

jutri bom poizkusil srečo pri Avto Celje če ne bo nobenega pametnejšega nasveta.

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Sr jul 14, 2004 7:08 am

Pri AvtoCelje nisem imel nobenih problemov. Priključili na tester, ugotovili da motorček prostega teka ne deluje. Včeraj sem potem dobil rabljenega v Lj. in mi sedaj pri toplem motorju drži motorček obrate, tudi nihajo ne več.
No problem mi je še vedno pri hladni mašini, danes se bom dogovoril še za en obisk, da preverijo senzor temparature pri hladni mašini ker se avto obnaša kot da nebi bilo zauga.

Res morm rečt da so se en velik + zaslužli. Pri skali od 0 do 5 vsekakor 6ka :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov