Nasveti in napotki ter povpraševanja...

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 Pe jul 23, 2004 11:15 pm

Nebivedu daj se meni povej ko bos tocno sel gor da mi prneses ene meglenke za tempro in stekar za digitalno armaturo.Za klimo moram pa premislt pa povej mi kolk bi meglenke prsle, prosm.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jul 24, 2004 1:03 am

Mi doma bi tut rabil kompresor za klimo pri Tempri. Samo me zanima kako ves da je tisti na odpadu dober ? Sploh ce je nevm kok cajta stal. Po mojem nebi glih dolg delov tko kot more. Sam ce ga pa res dobis za par 10 evrov se ti pa vseeno splaca probat al ne ? Pri nas sem se mal zanimv za novga pa pride okol 70.000 Sit, pa kondenzator prepucat pa filtre vse zamenjat pa kaksno cev pa je takoj 120.000 po predracunu.
Kok bi pri nas prisla pribljizno obnova kompresorja - da se razdre pa nove dihtnge not da > se na novo predihta ??
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So jul 31, 2004 8:06 pm

Samotar je napisal/-a:Mi doma bi tut rabil kompresor za klimo pri Tempri. Samo me zanima kako ves da je tisti na odpadu dober ? Sploh ce je nevm kok cajta stal. Po mojem nebi glih dolg delov tko kot more. Sam ce ga pa res dobis za par 10 evrov se ti pa vseeno splaca probat al ne ? Pri nas sem se mal zanimv za novga pa pride okol 70.000 Sit, pa kondenzator prepucat pa filtre vse zamenjat pa kaksno cev pa je takoj 120.000 po predracunu.
Kok bi pri nas prisla pribljizno obnova kompresorja - da se razdre pa nove dihtnge not da > se na novo predihta ??

Brez skrbi, kompresorji niso tako obcutljivi, da bi jim skodovalo, ce nekaj casa stojijo. Na odpadu si ogledas avto, pogledas na stevec, koliko kilometrov ima in ce je avto ohranjen (pri njih so na odpadu ponavadi lepsi kot pri nas na cesti :shock: ), bo tudi kompresor dober 8) Sploh je pa Italija ob morju in ima toplejse podnebje, kar je sploh avtomobilom prijazno :wink: Obnova kompresorja pri nas te bo pa stala vec, kot je vreden cel avto... :noro
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov