Grrr, se prijavim na listo problemov z vžiganjem.
Dogodek:
Avto sem po vožnji v nekaj hriba ugasnil in ga hotel čez minuto spet vžgati. Pa p*****a ni hotla verglat. Lučke vse lepo in prav, še klima dela, radio etc... Pač ugasnem kar je električnega pač možno ugasnit ker sumim da akumulator slab in še vedno isto. Samo klik naredi. Probavam 10min... 15min... noče. No, po eni uri rečem kolegu naj on proba (men sm itak vedu da ne bo hotu

). V prvo ne vergla, v drugo vergla, v tretje vžge. Ne prvič. Se mi že skoraj isto zgodilo, ampak je po 10ih minutah vžgal. Pred dvema mescema so bile menjane diode na alternatorju, samo dvomim da ima alternator veze. Btw, avto je mondeo 2.0 94 letnik.
Skratka, če namesto verglanja naredi samo klik nekaj zraven motorja, je treba menjat krtačke na štarterju? Koliko stane to približno in kam ga naj usekam, če noče vžgat?
In vedno najde pravi kraj za umret. Bratu je crknil sredi LJ v gneči, meni danes v takih rovtah da...
Ima pa od danes spredaj namesto plastične štange s ford znakom eno lepo mrežico, tako da mu mogoče oprostim

Pofotkam v bližnjem če uspem usposobit digitalca.