georges je napisal/-a:No mal sem listal nazaj po forumih pa sem našel nekaj možnih stvari. Zdej delam pa ne morem pogledat. A ve kdo kako je pri vectri amortizer pritrjen na zgornjem delu? Lahko bi bil mal odšravfan vijak če ga ima...Kdo ve kje je.? Neki sem gledal pa se ne vidi ker je pritljažnih oblečen na tistem delu.
lisko je napisal/-a:Ok nočem te strašit...... ampak nikol se pa ne ve. Jaz sem mel podobne težave na petki u sprednjem delu...... pa noben falus ni mogu pogruntat kaj bi lahk blo....
Poleg tega smo menjal vse edin amortizerja ne.... ampak problem ni bil to.
U pondelk pa me je dopizdlo (pokalo približno pol leta) pa sem se vrgu pod avtu in z svetilko celga presveto po dolgem in počez pregledu vse spoje in stike in vse kar je sploh možn pregledat.Pol pa slučajn najdem na izolaciji tko čist nedolžno razpoko...... in seveda lisko ko ne prepusti skor nič naključjo...se spravim to izolacijo dol krampat (po 1cm izolacije gor) in skrampam to dol....... in lej ga zlomka...... prednji celi del podvozja počen točn po nosilcu (tam ko pride karoserija pritrjena na podvozje) in sem to lepo pošvasu in zaščito nazaj..... in lej lej pokanje je čudežno izginlo
![]()
ne trdim da ti bo avtu razpadu...... ampak možn pa je da je kje kak zvar popustil.
georges je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Ok nočem te strašit...... ampak nikol se pa ne ve. Jaz sem mel podobne težave na petki u sprednjem delu...... pa noben falus ni mogu pogruntat kaj bi lahk blo....
Poleg tega smo menjal vse edin amortizerja ne.... ampak problem ni bil to.
U pondelk pa me je dopizdlo (pokalo približno pol leta) pa sem se vrgu pod avtu in z svetilko celga presveto po dolgem in počez pregledu vse spoje in stike in vse kar je sploh možn pregledat.Pol pa slučajn najdem na izolaciji tko čist nedolžno razpoko...... in seveda lisko ko ne prepusti skor nič naključjo...se spravim to izolacijo dol krampat (po 1cm izolacije gor) in skrampam to dol....... in lej ga zlomka...... prednji celi del podvozja počen točn po nosilcu (tam ko pride karoserija pritrjena na podvozje) in sem to lepo pošvasu in zaščito nazaj..... in lej lej pokanje je čudežno izginlo
![]()
ne trdim da ti bo avtu razpadu...... ampak možn pa je da je kje kak zvar popustil.
No upam da ni kej takega. Se bom še nekaj časa vozil pa bom videl kaj bo. Moboče os pa kje na vilicah puše al pa gumice slabe pa se še ni tok pokazalo ker je zelo težko razbrat od kot točno prihaja zvok. Pa še to samo takrat kadar se avto nagne pa ko gre tisto kolo po luknjah. Ko pa avto stoji naravnost pa po luknjah pa tistega zvoka ni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov