Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Problem z petko: cuka, vgaša, ne vleče,...

Napisal/-a |jurcek| Pe avg 20, 2004 9:57 am

Lep pozdrav!

Meni se bo vtrgalo oz moji petki se je že. Zadne cajte me full zajebava.
Zaj je začel avto vgašat če menjam iz 3 v 2 ko zaviram pri semaforih. al pa ko stojim pri semaforih pa da mi uspe se ustavit brez da bi mi vgasno avto. Če držim malo gas pa je vse vredu. Sem razmišljal da bi mogoče bil štandgas pa sem ga z mehanikom naštelal na malo več obratov pa je blo nekaj cajta vredu. Zaj pa spet isto.
No, to je bil prvi problem. Zaj se mi je 2x že zgodilo, da sem prišo zjutraj do avta in sem ga zaštartal pa je kr vgasno. Pol ko sem dal gas je kr vgasno, ko da bi ga nekaj dušilo. To sem naredil parkrat in sem pol skoraj živčnega dobo. Odprem haubo in tam od fergazerja se je kr kadilo. Pol sem ga pustil malo stati pa je spet vredu. Zaj dela kaki teden in spet je začel zajebavat.
Pol pa je še tretji problem. Med vožnjo rad cuka. Lahko je to v 1 al pa 2 ,...5.

Kaj je narobe?
Menjal sem že olje, filter za bencin, zračni filter, oljni filter, svečke pa še kr to dela.
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Pe avg 20, 2004 10:56 am

Meni je vgaševala vedno ko sem gas spustil. Pol pa sem šel k enemu mehanikarju pa mi je dizo za prosti trek spucal, pa avto kot nov :D !! Avto je pol še enkrat zajebaval, pa sem jo sam odšraufal pa spihal pa je od takrat mir. Je pa na fergazerju, mala, ovalna pa en kabel je na njo priključen. Samo odšraufaš, spihaš,...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe avg 20, 2004 6:05 pm

Frgazer spuči pa platine preglej (če maš 1.1 petko ) pa jih spuči nastavi in po potrebi tud menjaj.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Napisal/-a |jurcek| Po avg 23, 2004 1:47 pm

Ki je tota diza za prosti tek?
Zaj npr. da vzemem dol zr. filter pol mam pred sabo kompleten vergazer. Ki jo bom vido?
Sem sam razmišlal da bi nekaj takega lahko blo, ker res samo v prostem teku avto crkne. NAjprej pa sem še mislo da je slučajno prosti tek treba nastavit.

lisko: kolko pa bi me prišlo, če dam mehaniku kakemu vergazer spucat? na avtu še nikol nisem sam pucal..samo na skuteru samo je med skuterom in avtom vlka razlika.

Aja, kaj pravite na one aditive(dodatke) ki se jim doda gorivu in naj bi sčistla napeljave oz šobe za gorivo,...?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po avg 23, 2004 2:02 pm

Ma tisti aditivi so tko..... jaz osebno jim ne zaupam.Raj razderem vse pa spučem pa vsaj vem pri čem sem.
Kok bi te pa prišlo pri mehaniku pa ne bi vedu..... mogoč kake par jurjov. (ena ura dela)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po avg 23, 2004 2:10 pm

Če pa ni ta diza, mogoče švoh akumulator?
Slika

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Napisal/-a |jurcek| Po avg 23, 2004 2:24 pm

Je možno, da akumulator gre v letu pa pol?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po avg 23, 2004 2:56 pm

Je, ce nisi lepo delov z njim
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Napisal/-a |jurcek| Pe avg 27, 2004 9:19 am

SAmo, če pa nisem nič kaj bedarij delal.
Avto je garažiran vso leto. NIsem delal daljših tur od enih 50km,...
Zaj se bom spravo pucat fergazer pa bomo vidli kak bo.

Aja, kaj ve kdo za koga ko bi se v mb dalo merit izpušne pline da bi vido kak so?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe avg 27, 2004 10:20 am

Model fergi mas zapacan tolk da glava pece plinov ti bo nafukal vn johoho malo morje :) mehanik tak fusar ti bo pa to doma za ksne dva jrucka naredu kok je pa tezko se uzame fergi dol raztav pa na kompresor razpiha in to je to, to ti je vsa umetnost.

lp PiLLLe
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov