ALJANČIČ MATIJA je napisal/-a:EJ OPROSTI NISEM MISLU NIČ SLABEGA PA TUT NE POZNAM TE NE TUD SAM SEM LASTNIK FORD ESCORDA PA Z NJEMU NIMAM NOBENIH PROBLEMOV PAČ OPRAVIM SERVIS NA VSAKIH 15000KM
ZA PREJŠNO IZJAVO PA SE TI OPRAVIČUJEM![]()
![]()
ALJANČIČ MATIJA je napisal/-a:A VES KAJ NAJBOLJE DA NEKJE STAKNEŠ ENE DOBRE SVEČKE IN SPUCAŠ ZRAČNI FILTER MOGOCE JE PROBLEM SAMO V TEM KER ČE SVEČKE NE BELAJO TAKO KOT JE TREBA IN POLEK TEGA NIMAJO DOVODA ZRAKA POTEM TI NA AVTU ZMANJKA MOČI NAJBOLJE DA TO NEKJE PROBAS POLJ BOS PA VIDU DRUGAC PA JAZ NE VEM KAJ BI BLO
LP MATIJA
seat je napisal/-a:Hja naj še jst povem tut avto ima kdaj slab dan sicer vem da se sliši glupo sam po moje je res ker sem že pri dostih avtih opazu da zmeraj ne delujejo enako s tem ne mislim delovanja ampak samih pospeškov in vsega mogoče je res dosti odvisno od vremena torej atmosferskih okoliščin ampak vsaj jst mislim da nekako tut vreme na avto vpliva (vem da se sliši smešno) sam po moje je naki na tem lahko pa je res pri tebi mogoče kakšna svečka ali pa mogoče kšn filter.
LP SEAT
Nu-NRG je napisal/-a:Mal je tudi drugacen zvok motorja pri visjih obratih. Kar mi da mislit sledece:
Mogoce out-of-phase gredi (poskocil jermen = mozno za en zob)
Hin katalizator (neki fajn ropota/zvenketa pri dolocenih obratih) a je to mozno?
Lambda ali pa je sla dihtnga med kolektorjem in avspuhom
Jutri zjutraj ga peljem h Lausu, da pogledajo kaj je z lambo in katalizatorjem (celitnim izpuhom)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov