Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če mar 06, 2003 10:17 pm

Rjuhar je napisal/-a:Qwerty, a mas ti plavga cliota. Enga tazga sem uceri okol pol enajstih zvecer na Trzaski vidu z dvema dimnikoma zadi. Zgleda pa hudo.

ja tale bi bil lohk moj. sam ze ene 5 minut razmisljam, pa se ne spomnim, da sem bla ucer zvecer na trzaski, je pa cist mozn... mam tok dela, da zase ne vem zadnje cajte... posojam ga pa ne, tko da je tut mozn, da nisi mojga vidu...

ne, kvecjemu na dunajski, crnuski del. mal po deseti zvecer sem sla domov, LJ via Domzale..., tko da trzaska odpade...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe mar 07, 2003 5:26 pm

potem pa nisi edina, ki ima plavga Cliota z dvema ovalnima dimnikoma. No ja - zgleda pa dobr. Upam, da se na kaksnem srecanju srecamo - zato so srecanja a ne?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe mar 07, 2003 5:56 pm

Plav clio pravis, no bom pozoren danes.Verjetno pridemo v LJ pa da vidmo te rore, ker s slikcami ocitno ne bo nic. A si jih ze poslala ice-u?
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Pe mar 07, 2003 6:39 pm

Sej je napisal/-a:Plav clio pravis, no bom pozoren danes.Verjetno pridemo v LJ pa da vidmo te rore, ker s slikcami ocitno ne bo nic. A si jih ze poslala ice-u?

ja, dobila dans URL, prvic probavam tole, ce mi je ratal: evo ga, moja ljubezen:

http://www.avtomobilizem.com/photos/qwertyclio.jpg

mal slabsa kvaliteta slikce, s telefona... Je pa avto zato tolk boljsi

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe mar 07, 2003 6:53 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Kira PETARDA

Milsem ej, Qwerty dobr si si ti to zamislila. Kiri RORI. AAAAAA

Na tej sliki je videt BOMBA, ampak res. Pomoje je v resnici se lepse.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe mar 07, 2003 6:58 pm

Slika

Mislim da bo takole lepse. Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe mar 07, 2003 7:01 pm

In, Qwerty, avtoradio lahko kaj slisis? ;)

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Pe mar 07, 2003 7:38 pm

ice je napisal/-a:In, Qwerty, avtoradio lahko kaj slisis? ;)

dobr ane... btw, sem racunovodkinja po poklicu in pr men mora bit vse uravnoveseno kot v bilanci. prej je bil gor 1 ror, zdaj pa 2 - na vsaki strani po en.

prej je bil spredi in od strani cist sportski (znizan, litaki, siroke pnevme, spojler spredi in na straneh, una rec na haubi), ce si ga pa od zadaj pogledal, je pa mal nedodelana zadeva zgledu. zdaj k ma rore, pa tut z zadnje strani zgleda kot mora. prav opticno uravnotezen je zdaj tale lepotec! sam, po pravici: se vedno se mi zdi, da je auspuh premocen, pretezek (opticno) za tak majhen avto. na kakega audija bi sedel kot... ata na mamo :). homolomo bo tut, je reku stric (zal ne moj krvni) direktor na LPP. sam se poklicejo me da pridem pokazat. oddala vlogo ucer..

kar se zvoka tice: lepo pritajen, rahlo zadusen sporten zvok, prej navajena glasnejsega zvoka (kar mi zdaj kar mal manjka), pri nizkih vrtljajih je le mal glasnejsi od obicjanega lonca, pri visokih prav fajn rohni, k pa z masino bremzas je pa zakon! pa zmer se mora ogret, ker pol pa tko lepo zapoje... :) kaksen avtoakusticen frik nisem, v avtu mam cist obicno AA zadevo, saj skor rajs auspuh poslusam k pa muzko, radio dostkrat kar ugasnem zarad tega, tko da okol tega ne bom nc komentirala - men je itaq vse1. sicer pa pravi uvoznik, da rabim kak mesec pocakat, da se uglasi...

pa da ne boste mislil, da sem ves tale tunning sama popedenala. vecino dela opravu en super decko, od kerga sem kupla avto (k sem avto na avto.netu vidla, sem se cist zalubla vanj, pol pa se ogled vozila - sem se pa se u lastnika zatrapala... ) (sam on se ni vame :( ) (ce bo hud k bo tole bral, bom tale del mogla zbrisat)

no, zdaj me bi pa kar se kaj na tem avtu naredila (mal se za radarmotilkota menim, pa se kej mi po glavi hodi pa blodi)... bomo vidli...

PS: sori za dolg post, ampak res res mam zelo zelo rada svoj avto... bi lahko se-pa-se o tem napisala...

LP Qwerty & Moj-Moj Cleeo

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe mar 07, 2003 8:00 pm

za žensko... uiber..

dobra si, qwerty :)
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe mar 07, 2003 8:21 pm

RegY je napisal/-a:za žensko... uiber..

Rega, izogibaj se takih izjav. Naslpoh je super - za zensko al pa deca. Ce se zenske stevilcno manj zanimajo za avte pa ti povem, da imam cast poznat punco, ki pri 21h ve vec o mojem hroscu in o masini, kot bova jest in ti kdajkoli vedela. Pozna ga u nulo. In nemalokrat jo vprasam za kak nasvet, pa ceprav v avtomobilizmu nisem ravno amater.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So mar 08, 2003 12:58 am

Rjuhar je napisal/-a:

Rega, izogibaj se takih izjav. Naslpoh je super - za zensko al pa deca. Ce se zenske stevilcno manj zanimajo za avte pa ti povem, da imam cast poznat punco, ki pri 21h ve vec o mojem hroscu in o masini, kot bova jest in ti kdajkoli vedela. Pozna ga u nulo. In nemalokrat jo vprasam za kak nasvet, pa ceprav v avtomobilizmu nisem ravno amater.

Tocno tako se strinjam z rjuharjem!!!
Samo zensk ne ponizevat in zmerjat!!
Dopade se mi tudi to da se zenske zanimajo za take hude stvari, marsikera ma dost pojma o takih zadevah, najbrz je qwerty ena tistih!! :)
Sicer pa je na ptuju ena punca ki ima trivratno hondo star model, pa ga zenska tago goni da morm ornt po gasi stopit da sem ji za ritjo!!!
Ne vozjo vse zenske do 3000obratov!!!
Le tako pogumno naprej dekleta!!!

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty So mar 08, 2003 3:33 pm

monster_d je napisal/-a:
Rjuhar je napisal/-a:

Tocno tako se strinjam z rjuharjem!!!
Samo zensk ne ponizevat in zmerjat!!
Dopade se mi tudi to da se zenske zanimajo za take hude stvari, marsikera ma dost pojma o takih zadevah, najbrz je qwerty ena tistih!! :)
Sicer pa je na ptuju ena punca ki ima trivratno hondo star model, pa ga zenska tago goni da morm ornt po gasi stopit da sem ji za ritjo!!!
Ne vozjo vse zenske do 3000obratov!!!
Le tako pogumno naprej dekleta!!!

ja, je pa vseeno zako, da po stereotipih so to moske zadeve in ce jaz kaj "pametnega" prijavim na AM teme, me vsi takoj degradirajo. je mogoce moja startna pozicija, ko sem se odlocla, da bom forume sam brala in nic sodelovala v njih (al pa kadar bom, bo to pod krinko moskega spola - vsi glagoli in pridevniki v moski obliki), kar taprava taktika... (kar poglej na temo "izpuh in LPP", lepo sem razlozila kaj je treba met in postopek HL; a tvoj post - k da jaz in moji posti sploh ne obstajajo, pa ne da pricakujem, da me bo kdo hvalil...)

pa: ko me kdo v avtu vidi, itaq misli da mam fantov avto. me tud policaji to sprasujejo, ze pol, ko majo voznisko, prometno in homotoncek v rokah... yebi ga, babe so za v kuhnjo, sama sem si kriva, ce tega ne upostevam in rajs avto pedenam...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov