ice je napisal/-a:In, Qwerty, avtoradio lahko kaj slisis?

dobr ane... btw, sem racunovodkinja po poklicu in pr men mora bit vse uravnoveseno kot v bilanci. prej je bil gor 1 ror, zdaj pa 2 - na vsaki strani po en.
prej je bil spredi in od strani cist sportski (znizan, litaki, siroke pnevme, spojler spredi in na straneh, una rec na haubi), ce si ga pa od zadaj pogledal, je pa mal nedodelana zadeva zgledu. zdaj k ma rore, pa tut z zadnje strani zgleda kot mora. prav opticno uravnotezen je zdaj tale lepotec! sam, po pravici: se vedno se mi zdi, da je auspuh premocen, pretezek (opticno) za tak majhen avto. na kakega audija bi sedel kot... ata na mamo

. homolomo bo tut, je reku stric (zal ne moj krvni) direktor na LPP. sam se poklicejo me da pridem pokazat. oddala vlogo ucer..
kar se zvoka tice: lepo pritajen, rahlo zadusen sporten zvok, prej navajena glasnejsega zvoka (kar mi zdaj kar mal manjka), pri nizkih vrtljajih je le mal glasnejsi od obicjanega lonca, pri visokih prav fajn rohni, k pa z masino bremzas je pa zakon! pa zmer se mora ogret, ker pol pa tko lepo zapoje...

kaksen avtoakusticen frik nisem, v avtu mam cist obicno AA zadevo, saj skor rajs auspuh poslusam k pa muzko, radio dostkrat kar ugasnem zarad tega, tko da okol tega ne bom nc komentirala - men je itaq vse1. sicer pa pravi uvoznik, da rabim kak mesec pocakat, da se uglasi...
pa da ne boste mislil, da sem ves tale tunning sama popedenala. vecino dela opravu en super decko, od kerga sem kupla avto (k sem avto na avto.netu vidla, sem se cist zalubla vanj, pol pa se ogled vozila - sem se pa se u lastnika zatrapala... ) (sam on se ni vame

) (ce bo hud k bo tole bral, bom tale del mogla zbrisat)
no, zdaj me bi pa kar se kaj na tem avtu naredila (mal se za radarmotilkota menim, pa se kej mi po glavi hodi pa blodi)... bomo vidli...
PS: sori za dolg post, ampak res res mam zelo zelo rada svoj avto... bi lahko se-pa-se o tem napisala...
LP Qwerty & Moj-Moj Cleeo