Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Swift ugaša

Napisal/-a Alexx Pe sep 10, 2004 7:15 pm

Pozdrav...
Se vidi, da sem svojga Swifta preveč hvalil :( ....
Namreč imam problem...Avto ugaša sredi vožnje. Vžge normalno, nato se peljem kakšen kilometer in ugasne kot bi ga ugasnil z ključem. Ne cuka, akumulator je nov, svečke so vredu,vžge brez problema. Imel sem ga na servisu, pa so najprej posumili modul vžiga. Stestirali so ga, pa iskra je normalno. nato je mehanik dejal, da je vbrizgalna šoba, jo za silo popravil, vozil sem se dva dni normalno, danes pa se je moja peljala dva kilometra, pa je spet ugasnil. Aja, avto je '98 letnik. Nimam pojma kaj mu je. A ima kdo kakšno idejo. Hvaležen bom za vsako.
LP
Vruuuuum

Uporabniški avatar
Mazda323
Nov uporabnik

Kraj: Slovenija

Napisal/-a Mazda323 Pe sep 10, 2004 7:24 pm

To je elektronika nič druga, lahko pa tudi pumpa za bencin, samo bolj bo elektronika! Imam izkušnje meni enako delalo kot tebi!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe sep 10, 2004 7:40 pm

šoba zihr ni...tud če bi ena šoba tajila,ti zato nebi smel ugasnit,ampak bi se avto zaganjal...tako da...kaj pa vem kaj bi to blo.

aja mel sem že podoben problem...avto naenkrat kar ugasnil....ni se ga dalo vžgati....čez kakšno urco avto normaln vžge...pol spet ne...posumimo bencinsko pumpo...jo zamenjamo...avto deluje potem spet ne....ja fak...in na zadje je bla jeba ta,da je na vsake tolko cajta zatajil rele za bencinsko pumpo....

...tako da preveri če se mogoče rele full greje....da ne boš za brez zveze menjal bencinsko pumpo.

tako da zelo močno sumim da imaš točno tak problem...zato to omeni svojemu mehankarju

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx Sr sep 22, 2004 12:27 pm

Se zahvaljujem za odgovore...Odkril sem napako...Sam najprej sem peljal enmu "hudemu" avtoelektričarju, ki je naredil sranje. Šel je komplet vbrizganje dol jemat in zlomil vijak :evil: i****. Seveda sploh ni bilo napake tam, a je pametoval kako je vbrizgalna šoba hin ipd...Blablabla...Seveda me je hotel prepričati naj celoten vbrizgalni sistem kupim nov...Ni pa povedal, da je zlomil vijak, matr mu idiotsko. Na koncu je en kolega ugotovil, da je zadelan bencin filter(Petrolov bencin :evil: ). Sem ga zamenjal, avto pa še kar ni šel. Nakar sva ugotovila, da je un d**** zlomil vijak in je avto potegnil preveč zraka. Pol sem improviziral še tisto in zdaj ni več problema. Unmu kao "električarju" se bom pa seveda vrnil...Ampak ne z avtom, z palico...Bejzbolsko :evil: .....
Vruuuuum
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov